Asa vrei tu ?)
Cu ce votam pe 19 Mai cu Da sau Nu?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
cristi merge sa votezi si cu buletinul.
off - topic: se da credit cu buletinul se voteaza numai cu buletinul.
eu voi merge si voi vota NU.
nu pentru ca imi place in mod deosebit Base, nu pentru ca ar fi cine stie ce mare politician ci pentru ca are sange in .... si a avut curajul sa se ia la tranta cu mare parte din clasa politica si sa spuna direct lucruri foarte importante pentru Romania.Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
10.000 km - 22.01.2007
Comment
-
supercar, nu sunt un pasionat de politica dar imi fac datoria de cetatean si ma duc la vot (pentru ca toata lumea sa mearga la vot si nu doar nobilii, burghezia, etc s-au dus lupte dure in trecut, deci ar trebui sa ne exercitam acest drept fundamental). si acum sunt hotarat pentru un NU categoric.
important e sa mergem in numar cat mai mare indiferent de ce votam. astfel rezultatul votului va fi cat mai apropiat de "vointa poporului".
ca sa vedeti cum stau lucururile sa zicem ca este ales un presedinte, este adoptata o decizie supusa referendumului (nu conteaza ce) cu un vot de 70% iar la scrutin au participat doar 30% din cei cu drept de vot. deci pentru au votat doar 21% din cei cu drept de vot. deci o minoritate a impus o decizie.
alta e treaba cand pentru voteaza 70% iar la vot participa 80% din cei cu drept de vot. deci au votat pentru 56% din cei cu drept de vot. deci o majoritate.
asa ca haideti sa mergem la vot si sa votam cum credem noi ca e mai bine.Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
10.000 km - 22.01.2007
Comment
-
Originally posted by Cristi_XpMie mi se pare..sau intrebarea aia e pusa aiurea sus?Eu stiam ca "DA" inseamna pentru suspendarea lui basescu...
Ceea ce votat tu SUPERCAR e chiar invers,adica ca nu il sustii..si dup-aia zici ca il sustii.Puneti intrebarea exacta ca ceea de pe buletinul de vot ca sa nu exista confuzii
Voi cred ca nu intelegeti de ce mergeti la vot. Una la mana basescu a fost suspendat, deci voi vorbiti aiurea ca mergeti la vot sa votati pro si contra suspendarii, pe cand aici e vorba de demitere. Oricum am votat cu NU, nu degeaba a castigat base detasat, ca trebuie sa fi putin mai copt la minte sa votezi cu da.Si cei care nu au votat , parerea mea ca sunt tot cu base, ca daca vroiau sa-l demita mergeau la vot, deci fortza BASE in continuare.Renault Scenic II
Dacia Logan 1.4 MPI
Comment
Comment