Logan Bicorp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Posibil Marius.Eu doar le-am gasit, sa dea Domnu sa scoata ceva frumos nu nebunia aia
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

sa lasam pozele astea sa le comentam si apoi comentam si modelul de serie
      sigpic
      astra h 1,7 cdTI

Comment

Noul Logan

toata lumea sa legat de spatele acestei masini....ba ca e inalt...ba ca e prea lat... Uite ca sa rezolvat problema......acum chiar ca face parte din cele mai hidoase masini...

2fast4u: foloseste functia search
        Attached Files
        Last edited by 2fast4u; 19 August 2007, 00:19.
        sigpic

Comment

exista deja un topic: http://www.loganclub.ro/forum/logan_bicorp-t397.html

2fast4u: am unit cele 2 topicuri
          Last edited by 2fast4u; 19 August 2007, 00:18.
          ...de doi lei :p

Comment

ar fi bun si asa dar cu o motorizare de 2.0mpi 16valve)

Comment

sau macar sa scoata pe toate motoarele alea 1.5dci cu 85 cai, sa nu le tina doar pentru mcv-uri.

2fast4u:
              data viitoare, nu mai scapi asa usor.
              minus la reputatie pentru jignirea posesorilor de mcv-uri
              Last edited by 2fast4u; 19 August 2007, 22:08.
              Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

Comment

Urata aluzie adusa MCV-urilor. Din respect pentru posesorii de MCV rog moderatorii sa editeze mesaju lui cattalin81
                ...de doi lei :p

Comment

Am primit prin posta un talon(pliant) de la Dacia referitor la tombola ce se organizeaza daca cumperi accesorii de tuning. Si avea un chstionar. Si una dintre intrebari era: Urmatoarea masina (adica pe care o voi cumpara) va fi?
                  Ultimul raspuns ce putea fi bifat era BICORP. Cred ca Dacia testeaza piata sa vada daca pot sa-l bage in productie deja.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

imi cer scuze, mi-a scapat, suntem oameni gresim, dar nu inteleg de unde alegerea sa doteze mai intai acel model cu motorul de 85 de cai?
                    Imi asum toate criticile legate de limbajul meu, dar nimeni nu e sanctionat cand atribuie nume bicorpului si rade de felul cum arata. Poate fi si asta o ofensa adusa celor ce o sa aiba, in fine.

PS: Prima mea masina a fost o Dacie brek de care eram foarte mandru la vremea aia si consideram ca toti "aiurea" arata pentru mine, asa ca fiecare crede ce vrea.
                    Cand se fac unii intre ei prosti pe fata pagini intregi, nu zice nimeni nimic, ba chiar se mai si intarata unii pe altii, dar la o idee vehiculata de mult timp, chiar dinainte de a fi lansat acest model va agitati atat de mult.
                    Oare vor fi sterse posturile legate de bicorp dupa ce o sa apara acesta?

Daca si de data am mai ofensat pe cineva , regret, nu a fost cu intentie, am avut impresia ca pot fi mai putin protocolar dar am gresit si am intrecut masura, va salut si imi puteti lua toti caii de la bicicleta.
                    Oricum, mi-a parut bine de cunostinta.
                    Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

Comment

Incet incet o sa puna pe toate modelele acest motor Dci 85 CP dar trebuie putina rabdare.Eu unu ma bucur pentru orice logan ca e MCV ca e berlina etc.Cum am mai spus trebuie doar putina rabdare.Renaultul o sa faca treaba buna deocamdata sunt pe drumul cel bun.Sa auzim numai de bine.
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Originally posted by suru
                        ar fi bun si asa dar cu o motorizare de 2.0mpi 16valve)
                        si o sa asteptam sa apara una lovita rau din spate ca sa luam motorul de pe ea
                        nu inteleg de ce apare asa, am dat reply la un alt post
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

mie ca forme asa ca ungiuri parca imi aduce aminte de vechea skoda fabia modelu vandut prin `97

sigpic

Comment

poate o mazda hatch, mai noua? ;)

Comment

rau n-arata, dar nici foarte bine nu poti zice...oricum va avea succes si asteptam varianta finala si oficiala si preturile
                              Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google