Logan Bicorp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

In cazul asta va avea concurenta mare pentru ca Ford se pare ca tot un hatchback mai micut or sa produca la Craiova.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Acel hatchback, mai exact urmatorul model de Fiesta, are un design exterior interior net superior lui Sandero. Ca sa nu mai vorbim de tehnologia bgata in motor. Singura sansa a celor de le Mioveni e sa faca aceasta masina fooooooooooaaaaaaaart ieftina. Daca diferenta va fi de 2000E intre ele, nu stiu cati vor alege Dacia.
      Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

Comment

Ceee! Ti-a placut modelul acela de Ford. Mi-e personal mi s-a parut urat ca naiba(mai bine aduc Fiesta).
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

o sa fi surprins...
          eu unul nu mi-am permis o masina nemteasca ca sa zic asa dar mai e si faza ca la noi serviceurile sunt de cacao si cand dai peste 50000de euro pe o masina si tio retin 3luni in service pana a venit nea caisa din germania cu laptopu sa vada ce are mai bine ai logan ca in 2saptamani ti-o repara ei...
          si eu am ales dacia ptr ca ma astept sa scartaie sa am mici probleme cu ea, dar decat sami iau o masina ``nemteasca`` care teoretic nu ar trebui sa scartaie etc si sa vezi ca te dezamageste ...
          oricum loganu o sa se vinda in continuare o sa se vinda bine....

sigpic

Comment

Cam se aseamana cu un clio mai tunnat asa un pic....

Intre un logan berlina si un sandero asi alege batranul logan.....Arata mult mai bine.
            Last edited by [.....:::::G3G3:::::.....; 24 October 2007, 19:52.

Comment

Sonykel, imi vine greu sa cred ca daca esti dispus sa dai 50.000E pe o masina nemteasca, sa zicem, ai ajuns la Logan desi zici ca te astepti numai la lucruri proaste de la el. Nu stiu pe nimeni sa ii fi fost retinuta masina mai mult de 2 zile. Persoana a carei masina a stat 2 zile a avut nevoie de o cutie de directie noua deci nu vad ce reparatii ar avea nevoie ca sa stea 2 saptamani, dar stii cum e de la caz la caz, de la service l service difera situatiile.
              Rocri, mi-a placut modelul expus, aduce cu noul cors, e masian de fata si oras , mica practica si cocheta. Pun pariu ca daca ar incapea pe o mana masculina ar suferi unele moficari si ar fi personalizata astfel incat sa nu mai fie doar dragalasa
              Daca e sa facem un sondaj, ce ar alege fiecare intre un sandero si un logan, si eu votez tot pentru Logan.
              PS: Votez pentru Logan si in speranta ca va iesi o versiune mai putin cocotata si o moaca un pic stilizata ca sa simtim si noi o diferenta.
              Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

Comment

cattalin81, stai linistit. In 2 zile ti-o dau daca trebuie sa-i schimbe uleiul. Stiu pe cineva care a stat pentru o zgarietura 1 saptamana. Masina era pregatita dar nu avea cine s-o vopseasca. Sa nu uitam ca tot romani lucreaza si acolo!

Comment

iulian_vis are dreptate. am fost in service la VW si e ceva de genul: firma nemteasca, punctualitate nemteasca si restul romanesc din pacate.
                  - orarul la butic e de la 9 si au inceput sa apara pe la 9:05
                  - o ora sa-mi fie preluata masina cu programare facuta cu 5 zile in urma
                  - pe la ora 9:20 inca mai apareau angajati printre care cei mai multi erau mecanici... treceau cu hainele pline de ulei prin showroom... urit din partea lor
                  - punctualitate in predarea masinii, au zis miine la ora 11, asa si era. dar inca o ora pina primeam masina
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Cu ce masina ai fost in service? Cu A6?
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

da andrei, cu un audi A6
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by FLORYN
                        Ala alb este urat cu spume. Saraca masina ! Mie nu, mi-ar fi rusine sa ies cu asa ceva pe strada. E doar o parere personala, si nu vreau sa jignesc pe nimeni.
                        florinake.... ce vrei sa zici de alb ?? ) ;)
                        sigpic

Comment

au schimbat putine lucruri in comparatie cu loganul si totusi pare atat de diferita.
                          are de la logan interiorul,tipul de usi,aripi fata,oglinzi identice etc.
                          de fapt e un logan cu facelift si spatele taiat
                          Last edited by crististreulea; 31 October 2007, 13:15.

Comment

Sa asteptam sa o vedem in realitate si sa vedem ce poate
                            sigpic

Comment

Oare soferul ala chiar nu a vazut zidul cand a dat cu spatele?..

si un logan normal lovit de un tir din spate arata mai bn ca ala.....

imi pare rau ca in loc sa evolueze masinile se duc tot in jos....la fel si cu pick-up-ul....
                              ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

Adica nu-ti place design-ul lui Sandero?
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google