pai eu nu mai cumparam portiere.o lasam asa ca ARO SPARTANA.
INCREDIBIL...Hotii Au Furat Toate Usile Unui Logan!!!
Collapse
X
-
Originally posted by danielriz View PostCred ca ar fi bine sa ne punem niste antifurtui la usi...ca la roti
Originally posted by Ivan Marian View PostVaiii steaua noastra,,numai masina sa nu ai in ziua de azi.
Comment
-
din vitan e masina......dar da-o incolo ce aveau usile alea de le-au furat....erau clean sau ce )))))))).....ps mai bine furau masina cu totulsigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostAltii sparg banci cu arme automate, se urmaresc cu potera pe autostrazi, din elicoptere etc...si la noi se fura usile la Logan...
Originally posted by PCH View PostLuni dimineata era o vecina ..au incercat sa-i fure masina, o nova dar nu avea baterie....
Originally posted by avalanche View PostEu am alarma auto, zero lucruri valoroase in masina...
De ce?..Pai o usa noua costa vreo 1000 de lei..o fata de usa costa si aia vreo 200 de lei,,un geam inca vreo 200 sa zicem, sistemul electric/macara geam inca vreo 100 de lei ...total 1500 de lei/usa X4 usi =6000 de lei paguba.
La astia 6000 mai adaugi doua oglinzi electrice sau normale..plus vopsirea usilor vreo 300 de lei bucata,adica 6000 + 100 de lei oglinzi + 1200 de lei vopsire,,iaca paguba valoroasa de 7300 de lei.
Vorba aia,, 4 anvelope si un radio cd nu costa atat,,daca ti le fura
Ps...dar da-o incolo ce aveau usile alea de le-au furat....erau clean sau ceLast edited by Ivan Marian; 22 March 2013, 13:19.
Comment
-
intr-o zi pe vremea cand aveam dacia 1310 am gasit-o cu portiera deschisa. m-am uitat prin masina sa vad ce lipseste si n-am constatat nimic. dupa ce m-am pus in miscare am vazut ca imi lipsea oglinda retrovizoare la portbagaj aveam lant cu lacat
ma gandesc, oare ce soc a avut proprietarul cand a observat ca portierele nu mai fac clanc la deschiderea din telecomandasigpic
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostHai emigrareeee!!!Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View PostPs.....mai sus un calcul cu ce au usile alea @Vyalli.sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Originally posted by Gozmin View PostLas' că sunt şi dincolo românaşi plecaţi la "muncă cinstită". Asta numai dacă emigrăm la unul din poli.
Furturile au crescut mult anul asta, eu ma gandesc sa arunc o alarma pe masina, cu toate ca am full casco!
Comment
-
Iti spun eu ca nu! Cel putin in Canada, unde vorbesc in cunostiinta de cauza. De restul sunt doar 95% sigur. Ma refer la furatul asta, gen "borfasi" ca in ultima tara din europa - Romanica! Nu cred ca in Australia sau Noua Zeelanda exista termenul "furt"!
Comment
-
pai crezi ca se risca sa fure aiurea in canada?
cum spune PCH nu intra oricine in canadasigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
Comment