INCREDIBIL...Hotii Au Furat Toate Usile Unui Logan!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai eu nu mai cumparam portiere.o lasam asa ca ARO SPARTANA.
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Originally posted by danielriz View Post
      Cred ca ar fi bine sa ne punem niste antifurtui la usi...ca la roti
      apropo de antifurt la roti. cunosc pe cineva caruia i s-au furat rotile de pe spate cu tot cu tamburi fara sa umble la antifurturi. nu zic cum ca dau idei hotilor.

Originally posted by Ivan Marian View Post
      Vaiii steaua noastra,,numai masina sa nu ai in ziua de azi.
      Eu am alarma auto, zero lucruri valoroase in masina, antifurturi la roti, inchiderea din cheie scoasa, lant la portbagaj si la roata de rezerva si tot sunt cu ochii pe masina. Am pierdut bateria, capacele, cotiera, roata rezerva, chiar si prosop murdar si ochelari de soare ieftini. sincer sa fim: cei de la Dacia au creeat cea mai proasta masina la partea de incuietori. pe cele straine le deschizi cu tot felul de scule speciale pe cand Loganul cu orice incape in broasca si poti apasa in jos.
      Last edited by avalanche; 22 March 2013, 11:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Caz real : O companie X avea in curte 3 loganuri dci(85cp) si acum 3 ani le-au fost furate 2 baterii si , si , si ....toate injectoarele.pe semne ca erau mecanici auto in timpul zilei si in rest "paznici"
        Fara Semnatura.

Comment

din vitan e masina......dar da-o incolo ce aveau usile alea de le-au furat....erau clean sau ce )))))))).....ps mai bine furau masina cu totul
          sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
            Altii sparg banci cu arme automate, se urmaresc cu potera pe autostrazi, din elicoptere etc...si la noi se fura usile la Logan...
            Acum pe bune..mai bine sa iti fure usile masinii,decat sa tu duci in banca si sa iti fluture/zboare gloantele pe la urechi

Originally posted by PCH View Post
            Luni dimineata era o vecina ..au incercat sa-i fure masina, o nova dar nu avea baterie....
            Siiii..nu i-ai recomandat tu una vecinei? Ai lasat vecina la greu?

Originally posted by avalanche View Post
            Eu am alarma auto, zero lucruri valoroase in masina...
            Am si eu alarma.Poate ii mai sperie,,dar cine nu are e belea. Acum la moda cele mai valoroase sunt portierele
            De ce?..Pai o usa noua costa vreo 1000 de lei..o fata de usa costa si aia vreo 200 de lei,,un geam inca vreo 200 sa zicem, sistemul electric/macara geam inca vreo 100 de lei ...total 1500 de lei/usa X4 usi =6000 de lei paguba.
            La astia 6000 mai adaugi doua oglinzi electrice sau normale..plus vopsirea usilor vreo 300 de lei bucata,adica 6000 + 100 de lei oglinzi + 1200 de lei vopsire,,iaca paguba valoroasa de 7300 de lei.

Vorba aia,, 4 anvelope si un radio cd nu costa atat,,daca ti le fura

Ps...
            dar da-o incolo ce aveau usile alea de le-au furat....erau clean sau ce
            ..mai sus un calcul cu ce au usile alea @Vyalli.
            Last edited by Ivan Marian; 22 March 2013, 13:19.

Comment

intr-o zi pe vremea cand aveam dacia 1310 am gasit-o cu portiera deschisa. m-am uitat prin masina sa vad ce lipseste si n-am constatat nimic. dupa ce m-am pus in miscare am vazut ca imi lipsea oglinda retrovizoare la portbagaj aveam lant cu lacat
              ma gandesc, oare ce soc a avut proprietarul cand a observat ca portierele nu mai fac clanc la deschiderea din telecomanda
              sigpic

Comment

Până să observe că nu mai face clanc închiderea centralizată eu cred că a observat că bate vântul prin maşină.
                http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

altii fura din banci cu arme automate, dar la cum se vede treaba la noi hotii ar fura usile de la banca, de la seif banii din seif si nu lear trebui nici o arma .
                  soselele din România au prea putin RAM si video pentru NFS

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                    Hai emigrareeee!!!
                    Las' că sunt şi dincolo românaşi plecaţi la "muncă cinstită". Asta numai dacă emigrăm la unul din poli.
                    Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                    sigpic

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post
                      Ps.....mai sus un calcul cu ce au usile alea @Vyalli.
                      moaaaa dar ai luat fiecare amanunt in considerare.......pffff dar cred ca au muncit ceva oamenii sa le demonteze ca daca operatiunea a durat 5 min e clar ne punem lacat pe usi )))))))

Comment

La ce s-a ajuns....
                        Numai prin Bronx se mai demonteaza asa masinile.

Comment

Originally posted by Gozmin View Post
                          Las' că sunt şi dincolo românaşi plecaţi la "muncă cinstită". Asta numai dacă emigrăm la unul din poli.
                          In State, Canada, Australia, Noua Zeelanda ai auzit sa fie plecati romanasi? Eu nu...nu intra orice cioflingar in tarile alea.

Furturile au crescut mult anul asta, eu ma gandesc sa arunc o alarma pe masina, cu toate ca am full casco!

Comment

Da aşa este, la ei nu se fură niciodată ...
                            Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                            sigpic

Comment

Iti spun eu ca nu! Cel putin in Canada, unde vorbesc in cunostiinta de cauza. De restul sunt doar 95% sigur. Ma refer la furatul asta, gen "borfasi" ca in ultima tara din europa - Romanica! Nu cred ca in Australia sau Noua Zeelanda exista termenul "furt"!

Comment

pai crezi ca se risca sa fure aiurea in canada?

cum spune PCH nu intra oricine in canada

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google