Nebun sa fii sa le cumperi din reprezentanta....cum sa le dai bani hotilor alora! Plus ca vin nevopsite, inca 700 de lei PE REPER! Doamne fereste....cum banii aia iei alta masina
INCREDIBIL...Hotii Au Furat Toate Usile Unui Logan!!!
Collapse
X
-
EEE,,eu am pus preturi derizorii atunci Iar la usile noi cumparate mai adaugi si vopsirea lor,,care si aia costa. Deci paguba este mai muuult decat considerabila,,iar cand ii vad pe colegii care scriu ca ""e ieftina ca braga" ma apuca rasul.
Oare aia vand la fier vechi portierele si accesoriile de pe ele?
Ps,,asa si proasta aia de reporterita de la TV.."" Oare cat sa ia pe ele daca le duc la fier vechi,,ca nu valoreaza asa de mult?""
De parca astia cand iti fura masina cu totul o si duc la fier vechi, in loc sa o dezmembreze si sa o vanda pe bucati..Asa de prosti or fi si hotii astia?? Fura numai lucruri fara valoareLast edited by Ivan Marian; 23 March 2013, 13:27.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostNebun sa fii sa le cumperi din reprezentanta....cum sa le dai bani hotilor alora! Plus ca vin nevopsite, inca 700 de lei PE REPER! Doamne fereste....cum banii aia iei alta masinaLast edited by Cromatic; 23 March 2013, 13:50.
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View PostO paguba de aproximativ 7500 de lei cred ca ti-o permiti la orice ora,,daca vorbesti atat de detasat...""nu sunt chiar asa de scumpe"".
Comment
-
-
-
Originally posted by PCH View Post7500 de lei?! Pai ce au furat mah, usi de X6? Gasesti logan de la 1500 de euro si tu imi spui ca 4 usi cu tabla identica ca cea de la conservele de pateu porc antrefric costa 7500 de lei...ahahahahahahahahahahaha
Comment
-
E clarrr,,,nu ai nici o treaba cu realitatea. Eu ca si restul iti argumentam cu date concrete cam cat ar putea costa o singura usa,,si tu spui ca ne credem in X6,,atunci pt tine, ca sa te simti bine,ne credem in CARUTA si o singura usa costa vreo 10 lei daca o duci la fier vechi
O indicatie/indrumare pt tine: pune tu niste preturi de pe net sau dupa orice altceva cu valoarea reala a unei usi si a accesoriilor ce le cuprinde si anume..,,geam nou,,chedere noi,,oglinzi noi,,macarele noi,,panou usa nou,,clanta exterioara noua,,actuator nou,,tije pt sistemul de inchidere si manerul interior,,instalatie electrica daca este cazul,,vopsirea/manopera unei usi,,etc.
Daca tu iesi la pret de CARUTA atunci eu imi cer scuze,,,dar daca iesi la pret de X6 atunci te rog sa numai postezi aiurea si sa nu imi vii cu piese SH,,Deci vreau pretul fiecarui element ca pret de vanzare NOU!Last edited by Ivan Marian; 28 March 2013, 12:28.
Comment
-
si eu am citit acum postul lui al!n...trist rau de tot .......sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
Comment