INCREDIBIL...Hotii Au Furat Toate Usile Unui Logan!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nebun sa fii sa le cumperi din reprezentanta....cum sa le dai bani hotilor alora! Plus ca vin nevopsite, inca 700 de lei PE REPER! Doamne fereste....cum banii aia iei alta masina

Comment

EEE,,eu am pus preturi derizorii atunci Iar la usile noi cumparate mai adaugi si vopsirea lor,,care si aia costa. Deci paguba este mai muuult decat considerabila,,iar cand ii vad pe colegii care scriu ca ""e ieftina ca braga" ma apuca rasul.

Oare aia vand la fier vechi portierele si accesoriile de pe ele?

Ps,,asa si proasta aia de reporterita de la TV.."" Oare cat sa ia pe ele daca le duc la fier vechi,,ca nu valoreaza asa de mult?""
      De parca astia cand iti fura masina cu totul o si duc la fier vechi, in loc sa o dezmembreze si sa o vanda pe bucati..Asa de prosti or fi si hotii astia?? Fura numai lucruri fara valoare
      Last edited by Ivan Marian; 23 March 2013, 13:27.

Comment

Originally posted by PCH View Post
        Nebun sa fii sa le cumperi din reprezentanta....cum sa le dai bani hotilor alora! Plus ca vin nevopsite, inca 700 de lei PE REPER! Doamne fereste....cum banii aia iei alta masina
        Iti mai dau un exemplu - Jantele de aliaj EMPREINTE care se monteaza pe Logan2 costa la reprezentanta 1058Ron/buc. fara capacele cu logo Dacia(50Ron/buc) si fara prezoane(16lei/buc). La unul din cei mai mari distribuitori autorizati de piese OEM Dacia(nu dau nume sa nu se considere reclama) pretul este 720Ron/buc. + 45lei/buc capacul cu logo Dacia si asta e pret de prima mana pentru ca nu prea vand la persoane fizice deci la magazinele specializate sigur o gasesti pe la 900Ron/buc. deci diferenta nu e una considerabila.
        Last edited by Cromatic; 23 March 2013, 13:50.

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post
          O paguba de aproximativ 7500 de lei cred ca ti-o permiti la orice ora,,daca vorbesti atat de detasat...""nu sunt chiar asa de scumpe"".
          La dezmembrari nu sunt atat...
          http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

La dezmembrari, garniturile de usi(panourile) pleaca primele plus ca rar le gasesti la culoarea care-ti trebuie dar ...e o solutie si asta insa o usa intacta si complet echipata nu cred s-o gasesti sub 1000Ron.

Comment

Originally posted by Drogas View Post
              daca ai jante de tabla au acces la acel surub daca ai de aliaj nu merge

De tabla am, atat ptr. gumele de iarna cat si ptr. alea de vara.

Pe la tine prin zona, e "liniste"?
              Last edited by Kojak; 23 March 2013, 22:12.

Comment

Cand am schimbat macaralele pe garantie,cea de pe stanga a fost 860 lei iar peste 2 luni cand am schimbat-o si pe cealalta ceva lejer sub 1000 lei pe deviz.

Comment

Originally posted by Kojak View Post
                  De tabla am, atat ptr. gumele de iarna cat si ptr. alea de vara.

Pe la tine prin zona, e "liniste"?
                  In afara ca mi-au rupt clanta la usa si nu au reusit s-o deschida... in rest nimic

oricum nu ma risc sa o las cu rezervorul plin

Comment

Originally posted by PCH View Post
                    7500 de lei?! Pai ce au furat mah, usi de X6? Gasesti logan de la 1500 de euro si tu imi spui ca 4 usi cu tabla identica ca cea de la conservele de pateu porc antrefric costa 7500 de lei...ahahahahahahahahahahaha
                    Bravo,asa trebuia sa ii raspund eu,dar nu mi-a venit,poate el se crede in dacia ca in x6
                    http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

E clarrr,,,nu ai nici o treaba cu realitatea. Eu ca si restul iti argumentam cu date concrete cam cat ar putea costa o singura usa,,si tu spui ca ne credem in X6,,atunci pt tine, ca sa te simti bine,ne credem in CARUTA si o singura usa costa vreo 10 lei daca o duci la fier vechi

O indicatie/indrumare pt tine: pune tu niste preturi de pe net sau dupa orice altceva cu valoarea reala a unei usi si a accesoriilor ce le cuprinde si anume..,,geam nou,,chedere noi,,oglinzi noi,,macarele noi,,panou usa nou,,clanta exterioara noua,,actuator nou,,tije pt sistemul de inchidere si manerul interior,,instalatie electrica daca este cazul,,vopsirea/manopera unei usi,,etc.
                      Daca tu iesi la pret de CARUTA atunci eu imi cer scuze,,,dar daca iesi la pret de X6 atunci te rog sa numai postezi aiurea si sa nu imi vii cu piese SH,,Deci vreau pretul fiecarui element ca pret de vanzare NOU!
                      Last edited by Ivan Marian; 28 March 2013, 12:28.

Comment

Mai mult ca sigur avea casco la masina iar discutia asta este, automat, degeaba!

Comment

PCH, acolo te-ar duce gândul dar nu ştiu dacă e chiar aşa, citeşte postul 11 al lui al!n pe acest post.
                          http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Am citit acum....TRIST!

Comment

si eu am citit acum postul lui al!n...trist rau de tot .......
                              sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google