Setari Internet Cosmote

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Setari Internet Cosmote

Salut,

am cumparat un galaxy s3 din spania (la liber) , dar nu reusesc sa'i fac setarile pentru internet . mi-au trimis astia de la cosmote pe maill niste setari pentru s3 spun ei (dar nici macar nu se potriveau meniurile , parca erau pentru alte telefon) .

Am facut ce am gasit pe internet dar nimic , nu stiu ce sa mai incerc ... poate aveti vreo idee . Care sunt setarile standard pentru s3 ?
    sigpic

Ai incercat setarile astea?

" Stimate Client,
    Pentru a configura serviciul Wireless Internet pentru telefonul dumnevoastra cu sistem de operare Android urmati pasii de mai jos:
    In meniul principal accesati Settings > Wireless Controls > Mobile Networks > Access Point names > Apasati Menu > New APN > Name : Cosmote Internet > APN: broadband > Menu > Save. "

Comment

Ce fel de cartela ai ? Frog sau Cosmote cosmote ?
      sigpic

Comment

Va multumesc baieti pentru ajutor , setarile erau cum mi-a scris si sorin dar REDUSELE astea de la cosmote nu mi-au spus ca trebuie sa dau sms cu text activare la nu stiu ce numar pentru a putea folosi extraoptiunea de date .

Am sunat mai devreme si mi-a raspuns un domn mai in domeniu si mi-a zis ca trebuie sa fac treaba asta , ca nu merge , chiar daca am facut setarile .
        sigpic

Comment

daca e abonament singura setare e aia cu broadband la APN...
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Am o tableta luata pe gratis cu abonament Cosmote Connect 3G plus un modem ZTE tot de la ei.Conexiunea dintre ele este wifi. De 2 luni a mers snur pana azi cand tableta nu a mai vazut conexiunea wifi cu modemul. Tot ii dau scan dar nu il vede.Pana maine cand ma duc la ei sper sa gasesc un raspuns.Sa fie oare de la vremea nefavorabila de afara? Modemul are o cartela Cosmote in el care are reteaua 3G cu 5 liniute deci maxim.Ce treaba ar avea cerul noros de afara cu conexiunea wifi dintre doua aparate aflate unul langa altul?

Comment

Nu are nici o treaba. Dute la ei.
              sigpic

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google