Curatare Galaxy S3 De Praf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Curatare Galaxy S3 De Praf

Va salut. Posed de 2 saptamani un Galaxy S3, varianta pe albastru. Partea proasta este ca s-a umplut de praf pe laterale, sus, si jos (mai ales sus si jos), mai exact in spatiul acela de 0.5mm (ceva de genul), dintre rama si display.
    Am incercat sa curat cu o hartie care sa intre acolo, dar degeaba....si se vede destul de urat.
    Exista vreo alta posibilitate de curatare care sa dea roade, in afara de desfacut?

P.S. Telefonul este protejat de husa aceea de la Samsung, flip, si nu locuiesc/lucrez intr-un mediu cu praf mult. De aceea ma mira de ce s-a "uzat" asa repede.
    Logan Ambition 1.6 8V

incearca cu o pensula subtire
    http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

sau cu aer comprimat, e maxim 20 de lei un tub.

Comment

doar desfacutul ramane viabil.te duci la un "frizer",pardon meserias priceput si il curata.aerul comprimat face sau nu face minuni.aerul e posibil sa bage praful in alte locuri si poate face mai mult rau.eu is patit cu mai multe PSP-uri si alte panarami de astea finute.trebuie lucrat in mediu cat mai curat..ce mai farmacie.
        Last edited by margelatu; 22 April 2013, 21:01.
        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

De desfacut e mai nasol. ca am inteles ca sticla e lipita de touch, si ma rog, e foarte complicat, plus ca nu vreau sa pierd garantia, asa cum am spus, telefonul este nou. O sa incerc si cu pensula cu putin alcool izopropilic, poate o ajuta....

Dar de curiozitate, altcineva de pe forumul acesta care are S3, se poate uita sa vada daca si la el a aparut praf? (eventual cineva care il are macar de o luna de zile), mai ales la soare sa se uite, acolo se vede cel mai bine
          Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Sincer, eu nu știu cum vezi tu praful de acolo poate dacă te uiți cu lupa... ÃŽncearcă cum au zis băieții de mai sus cu aer comprimat ca nu are unde sa se duca praful... Dar eu zic ca nu se merita pt ca nu se vede... Eu îl am pe alb și cu o husa potrivita nu mi-a intrat praf acolo.... Nu sufăr husele tip flip...

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
            sigpic

Comment

Nu, se vede cu ochiul liber, nu sunt vreun maniac de genul cum vede un firicel de praf sa faca pe nebunul.
              Dar se vede si e enervant. Nici mie nu imi plac cele flip, dar nici cele de silicon care acopera juma de telefon
              Am la munca aer comprimat....dar e prea puternic, e d-ala industrial, mi-e ca il fac praf (telefonul), daca pun jetul de aer pe el. O sa incerc cu debit mai mic, sa vad daca rezolv ceva....
              P.S La lumina camerei nu prea se vede, dar la soare, e groaznic
              Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Eu am o husa de la momax extrem de subțire din TPU adică un gel combinat cu plastic... Nici nu zici ca am husa... Am cumparat-o de la emag plus o folie 50 de lei... Eu unu nu am probleme cu praful în zona aia... Sper sa rezolvi cu aer... Pt ca nu cred ca ai cum cu nimic altceva fiind un spațiu extrem de mic..

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
                sigpic

Comment

Am incercat cu aerul de la munca, insa nu am posibilitatea sa fixez "pistolul" exact in dreptul spatiilor acelora, fiindca este foarte gros, nu stiu cum sa explic. Ma rog, nu am rezolvat nimic. Poti da un link de la husa care ai luat-o?
                  Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Aspirator?
                    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Si o sa il "aspiri" saptamanal!? Asta e, e un lucru care trebuie folosit! Eu am s2 si intra praf acolo, dar am si alta treaba decat sa ma uit la telefon. Vezi cum faci si ajungi cu el de la praf la cine stie ce zgarieturi...lasa-l linistit!

Comment

Da, asa este, ai dreptate. Dar, il am de 1 saptamana, dupa o luna inseamna ca o sa ajunga o epava in ritmul asta. O sa incerc cu o pensula moale cu putin alcool izopropilic sa vedem daca iese. Daca nu....il las asa si cu asta basta
                        Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Eu il am pe asta de un an si ceva, luat tot de nou. La inceput eram la fel de agitat...cu timpul te obisnuiesti. Important e sa nu te apuci sa faci vreo prostie doar pentru ca are el praf....asa intra la toate! Mai bine praf decat zgarieturi sau cine stie ce alte chestii....eu mai bagam coltul unei bancnote sa curat acolo! Mai mult decat praful ala nu are ce sa pateasca in timp, stai linistit ca e ok!

Comment

Ia-ti afon, in ala nu intra praf
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by PCH View Post
                              Eu il am pe asta de un an si ceva, luat tot de nou. La inceput eram la fel de agitat...cu timpul te obisnuiesti. Important e sa nu te apuci sa faci vreo prostie doar pentru ca are el praf....asa intra la toate! Mai bine praf decat zgarieturi sau cine stie ce alte chestii....eu mai bagam coltul unei bancnote sa curat acolo! Mai mult decat praful ala nu are ce sa pateasca in timp, stai linistit ca e ok!
                              Aha. Deci sa inteleg ca si la tine a intrat praf Cu bancnota nu faci nimic, ca este praf, nu mizerie, si bancnota nu prea are aderenta sa scoata praful de acolo. O sa incerc cu o pensula foarte moale si cu alcool, ultima varianta Daca nu, asta este....

Originally posted by darksid3 View Post
                              Ia-ti afon, in ala nu intra praf
                              Adevarat, seful meu are aifon 5, si e impecabil, intr-adevar, il are pe alb, si pe alb nu se observa cum se vede pe negru sau pe albastru...dar...nu cred ca are oricum, e altfel construit.
                              Last edited by blanarucristi; 23 April 2013, 13:23. Reason: Automerged Doublepost
                              Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google