Taxa promotionala pt autostrada

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Taxa promotionala pt autostrada

He he he..ai dracu

Guvernul ne pregateste o taxa "promotionala" pentru folosirea autostazilor

Taxă de autostrada ar putea fi introdusă gradual, valoarea acesteia urmând să fie la început sub un euro la 100 km, iar odată cu creşterea traficului fimele care au concesionat vor putea creşte tariful, a declarat joi, pentru NewsIn, secretarul de stat, Septimiu Buzaşu.

Informatii
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

parca se putea vota daca suntem sau nu de acord, in cazul ca afirmam, sa alegem si valoarea taxei .. whatever, alte porcarii mai au in cap ca sa ne fure cu totul?
    http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
    http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

La taxe si impozite se pricep cel mai bine,, IUBITI NOSTRI ALESII ,,si nu au nici o problema cu adunarea ci doar cu folosirea banilor in scopuri reale .,, avem drumuri bune , parcari multe ,indicatoare rutiere puse exact unde ......,, deci santem cei mai buni in privinta asta din din europa
      Last edited by ice; 8 March 2008, 11:01.
      sigpic

Comment

Daca aveam autostrazi adevarate si mai mult de 2 in toata tara sau cel putin sa fie terminata bucuresti constanta mai ziceam.dar asta e.noi nu avem nici un cuvant de spus.

Comment

E tare, cerem de taxe dar nici macar nu avem autostrazi ) (exceptie A1 si A2 daca le poti zice autostrazi)
          KISS FM 1.4 MPI sigpic

Comment

Nu E Nici O Problema Nu Avem Autostrazi Dar Avem Taxe Deci Avem Totusi Ceva
            sigpic

Comment

Ice esti tare ! )
              KISS FM 1.4 MPI sigpic

Comment

Poi numa l noi se poate taxa de mediu,rovingneta,taxa de autostrada...... si mai urmeaza taxa de ce ai masina si te plimbi cu ea ,taxa dc iti plimbi sotia prietena cu masina,taxa dc ai rotile rotunde INVENTEAZA ((( Fosilele)) noastre tot fel ude taxe...... va rog sa ma scuzati daca am v-am jignit conducatori spunandule FOSILEEEEEEEEE.

Comment

E o taxa de 2 lei
                  cu taxa de [mediu] ne-au lamurit...........a ramas taxa de autostrada
                  sigpic Alexandria

Comment

Nu mi se pare mult absolut deloc. Cui nu-i convine..exista si ruta veche. Altceva nu imi place si nu o sa platesc vreodata..rovigneta.
                    numar secundele

Comment

Stai linistit ca au grija si gasesc ei o modalitate ( au sa o introduca in ceva .combustibil .asigurare .sau gasesc o noua modalitate )vezi taxa prima inmatriculare. taxa de poluare taxa pentru ca asa trebuie .ca pana la urma cred ca nici ei nu stiu cum se numeste taxa doar ca e taxa si gata. as dori sa vad pomi plantati din acea taxa ?
                      sigpic

Comment

mergem pe drumuri comunale sau judetene pe varianta de ocolire a autostrazi
                        sigpic

Comment

Cica vor sa puna ceva taxe si pe cele europene in functie de trafic cam cat de multi sunt pe el si il folosesc
                          :love5::love5: :sofer1: :majesty2:

Comment

Pai si rovigneta de ce dracu o mai platim atunci?Daca eu spre exemplu merg numa pe europene si autostrazi trebuie sa le mai dau bani si pe rovigneta? Abia astept sa emigrez...
                            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google