Originally posted by andrei
View Post
Posibila problema la cabluri, in timp
Collapse
X
-
Inseamna ca izolatia aia ar fi trebuit sa fie mai groasa, si eventual din material care sa nu arda.
Comment
-
Am atasat, cum am promis, 2 poze facute de cei de la service.
Comment
-
Nu e cine stie ce arsura, ma asteptam la mai mult.
Comment
-
Tot cablajul masinii a fost ars; eu am postat doar cele 2 poze(portiunea de cablu de unde a plecat scurtcircuitul si tija metalica din bancheta care a produs acest lucru) care le-am primit de la service si, in plus, cand ti se opreste masina si exista pericolul de incendiu nu mi se pare a fi un lucru marunt.
Comment
-
M-am uitat si eu la respectivele cabluri, si par in regula asa cum le-a pus fabrica nici urma de frecare sau turtire, etc. Le-am lasat asa fara nicio izolatie in plus cum au stat asa pana acum vor sta si in continuare cu mentiunea ca atuci cand o sa mai ridic bancheta o sa trag cu ochiul si la ele. Cred ca ce a patit emhoria e doar o intamplare nefericita si nu una generala.
Comment
-
Eu cred ca oamenii care i-au pus GPL pe masina au umblat la cabluri si le-au pus in alt mod, incat s-au frecat de bancheta.
Comment
-
nu aveau ce sa caute la acele cabluri cei de la GPL; dupa cum am mai spus am mai aflat de alte persoane care au observat din timp aceasta problema(si nu aveau GPL) si si-au luat masuri de siguranta; daca doresti sa fii "toma necredinciosul" iti urez numai bine si bafta multa sa nu ai probleme, eu unul am dat acest anunt pentru a va avertiza nu pentru a crea polemici
nu mai da "quote" la ultimul postLast edited by Seba; 5 August 2008, 10:15.
Comment
-
Comment