Am citit in presa ultimelor zile cum ca petrom ar fura la pompa. Eu bag frecvent benzina de la ei si nu mi s-a parut ceva in neregula. Voi ce ziceti?
Furt La Pompa????
Collapse
X
-
Nu se fura relaxeaza-te ( cel putin nu atat de mult, incat sa-ti dai seama).
Era vb de un nenea care a bagat cam 60 l de benzina intr-un rezervor de 50 l.
PS: sa-i dea in judecata ( pe sistemul, tot ce prind, dau in judecata, poate fac un ban necinstit)
-
Nu e nici un furt, omul care a inceput scandalul nu-si cunoaste nici macar masina. Nu stia de existenta asa numitei "cocoase"...
Comment
-
Oricum daca s-ar fura la unele benzinarii, nu se fura la 5-10 litri, ci de la 20-30 de litri in sus.
Comment
-
E o benzinarie mica pe langa piata Matache, cica partener Rompetrol, acolo auzisem eu ca se fura la pompa, si eram prin zona, aglomeratie mare si cu becul aprins la benzina. Am alimentat de 30 de lei (7-8 litri) si tot nu mi s-a stins becul. 2-3 litri tot mai aveam in rezervor si becul la combustibil stiu ca se aprinde cand mai ai 7-8 l. Deci atentie mare cu benzinaria aia.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Supercar , asta o fac cu cisterna . Si se face din cate se zice intre seful de statie , sofer si merceolog .
Fapt concret , soferii mei alimenteaza pe card la Petrom . Intr-o zi unul a alimentat in masina altuia si i-a iesit respectivului un consum spre 18-20 % . Nasa acestuia lucreaza la Petrom , undeva in Bucuresti si i-a confirmat cum se fac manevrele pe card : alimentezi 50 litri ei elibereaza soferului un bon mai mare ( 70/80litri ) iar diferenta se imparte la doi ( soferul + atentie , seful de statie ; doar seful face chestia asta ) . E aceeasi chestie cu " ia 10 lei si da-mi un bon mai mare sa scot si eu un ban " . La Petrom nu am vazut niciodata sa verifice pompele daca corespund dar la Mol da ( de cate ori vine cisterna cu combustibil dupa descarcare ) .
Sau : intr-un rezervor de 80 litri in momentul in care se aprinde becul cat pot fi , 5 litri minim . Si daca alimentezi 87 ? + 5 egal 92 ; cocoasa + gatul pot lua 12 litri ( asta la Mol ) ? La un Ford Transit rezervorul ( 80 ) + cocoasa ( daca are ) + gatul rezervorului pot inghiti 92 litri ? Aici poate ne lamureste Csebalyn .Last edited by FLORIN77; 24 July 2008, 13:53.B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Si cat poate sa te fure sa nu bagi de seama? Un litru la 20(adica 50ml la litru)? Nici nu bagi de seama daca te fura cu atat. Tu zici ce e 50 de ml la ltru, o nimica toata, dar la cate mii de litrii comercializeaza astia se fac barosani. Eu am lucrat la o rampa de incarcare in cisterne si faceaua soferii o groaza de smecherii. In cisterna se baga o cantitate care se cantarea(deci kg) si l-a pompa se descarca in litrii. Si daca umbla la densitate(adica facea smecherie cu cel ce-i determina densiatea atat la depozit cat si la pompa ) ii iesea si lui vreo 70 de litri la transport(asta era partea lui, ca-si mai tragea parte si cel de la statia peco).
Comment
-
Originally posted by FLORIN77 View PostLa un Ford Transit rezervorul ( 80 ) + cocoasa ( daca are ) + gatul rezervorului pot inghiti 92 litri?
Comment
-
Asa este , nu stim . Dar nu fura Petromul in sine ca firma , ci fura ..................... Dar firma de ce crede-ti ca a ieftinit carburantii cand nimeni altcineva nu a facut-o ? Nu ca sa atenueze socul primit prin campania purtata de Cancan ?B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Toate firmele au ieftinit, ma rog, aproape toate. Deci nu ala a fost motivul.
Comment
-
Si PetromV si Rompetrol - cu 5 bani - si Mol.
Comment
Comment