Furt La Pompa????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

In orice masina intra mai mult decat capacitatea data de constructor .
    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Cel care a initiat toata prostia asta, este un avocat de la o firma plina de frustrati, de recuperari debite, "Urban si Asociatii" si ei dau in judecata pe oricine, pt orice, si tot timpul ei au dreptate.......
      Oricum, azi de dimineata am observat ca masina de serviciu care apartinea acestui avocat, al carui nume si numar de inmatriculare a fost dezvaluit in presa (B sau IF 15 URB), era busita in fata.....cred ca nu a pastrat distanta pt evitarea oricarui pericol
      Scopul acestui "scandal" cred ca a fost promovarea companiei la care lucreaza.
      Daca se fura la pompa.....asta este....nu cred ca avem ce face.....daca nu se fura....si mai bine!!!

Last edited by gionik; 24 July 2008, 15:29.
      sigpic

Comment

Chiar daca se fura la pompa nu Firma o face ci angajatul. Exceptie no-name-urile unde patronul este mana in mana cu angajatul daca nu cumva este si pompagiu.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by gionik View Post
          Cel care a initiat toata prostia asta, este un avocat de la o firma plina de frustrati, de recuperari debite, "Urban si Asociatii" si ei dau in judecata pe oricine, pt orice, si tot timpul ei au dreptate.......
          Oricum, azi de dimineata am observat ca masina de serviciu care apartinea acestui avocat, al carui nume si numar de inmatriculare a fost dezvaluit in presa (B sau IF 15 URB), era busita in fata.....Cred ca nu a pastrat distanta pt evitarea oricarui pericol
          Scopul acestui "scandal" cred ca a fost promovarea companiei la care lucreaza.
          Daca se fura la pompa.....Asta este....Nu cred ca avem ce face.....Daca nu se fura....Si mai bine!!!

Nu ai dreptate , Urban si Asociatii este una dintre cele mai mari si mai potente firme de recuperari debite . Nu aveau nevoie de aceasta publicitate . Si ei au fost contactati de un alt avocat care nu are de-a face cu ei pentru a deschide procesul ( conform primului articol Furt la pompa din Cancan ) .
          Din pacate este adevarat , Cristi .
          B -X X - DDF x 2

Comment

@FLORIN77
            1.Eu nu am spus ca este o firma mica, si vai steaua ei.
            2. Daca cumva lucrezi acolo....at nu mai are sa comentez....daca nu lucrezi acolo...daca ai intrat in legatura cu ei ca si client al lor....iar nu mai are rost.....dar daca ai fi intrat in contact cu ei ca om normal....at ai fi avut alta parere.....eu sunt vecin cu aceasta firma, si stiu cam cat de marlani pot fi anumiti directori de la ei....si multa alta lume stie...mai cauta si tu pe net, inainte sa le iei apararea...asta daca incerci sa fii obiectiv
            3. Daca urmareai mai de mult pe un post tv, a fost un reportaj la stirile de la ora 20, despre un nene, care a dat in judecata o banca, si a castigat....care a fost firma de avocatura??? Peste tot in acel reportaj aparea numele firmei....ar trebui sa fii chiar naiv sa nu iti dai seama ca acel reportaj era publiccitate pe fata....la fel ca si asta.....nu stiu daca vornim despre acelasi articol....dar eu articolul pe care l-am citit aparea numele unuia de la urban si asociatii, si masina lui de la munca.
            4. Daca o firma este mare....asta nu inseamna ca angajatii lor au si caracter....

Scuze pt OFF-Topic!!

Last edited by gionik; 24 July 2008, 19:48.
            sigpic

Comment

Imi cer scuze ca am postat consecutiv, dar nu am mai avut la dispozitie butonul de "Edit"
              Ca sa argumentez faptul ca este vb despre acea firma....am mers pe site-ul cancan, in arhiva....si am gasit articolul despre "Furt la Pompa", cu o poza a ceritifatului de inmatriculare a masinii, unde apare firma "Urban rent a Car S.R.L." a cui o fi aceasta firma???....persoana care folosea masina fiind un avocat. Hmmmm cred ca acea firma apartine firmei de salubrizare urban, si nu face parte din "concernul" "Urban si Asociatii", iar acel avocat...era avocatul gunoierilor.
              Florin....Nu mai fa afirmatii fara sa ai cu ce sa le sustii ;)
              Si cum am spus mai sus.....acea masina era astazi pleznita in fata....masina cu acel numar de inmatriculare, si este inscriptionata cu numele firmei mai sus ,mentionata.
              I rest my case!!!

Last edited by gionik; 24 July 2008, 20:05.
              sigpic

Comment

Originally posted by Cristi_LCD View Post
                Chiar daca se fura la pompa nu Firma o face ci angajatul.
                Corect, iar daca se fura la o statie, asta nu inseamna ca se fura la toate. In general la statiile dintre localitati sau la statiile care nu au firma afisata se fura.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nu stiu ce te-ai ofensat asa rau dar :

1. Nu m-am referit la angajati ,m-am referit la firma .
                  2. Daca pe tine te deranjeaza directorul e treaba ta .
                  3. De fapt cred ca tie ti-e ciuda pe firma asta .
                  4. Si daca este masina lor ce ? Bravo lor ca au avut curajul sa dea in vileag .
                  5. Nu lucrez la ei si nici nu lucrez cu ei . Faci afirmatii gratuite .
                  6. Poate tu lucrezi la Petrom si te deranjeaza actiunea lor .
                  PS. Citeste un post al meu mai sus si gandeste-te daca au dreptate cu chestia asta sau nu , daca se fura sau nu . Vrei sa-ti spun despre o masina cu 15 litri de apa in rezervor ? De unde, din condens ? . O sa razi de ei ca nu stiau de ' cocoasa ' . Oare cati Loganisti stiau ?

Imi pare rau ca le pot da reputatie . Pentru ca noi comentam pe la colturi dar nimic altceva nu facem . Inghitim orice .
                  Last edited by FLORIN77; 24 July 2008, 21:36.
                  B -X X - DDF x 2

Comment

Mie nu mi-e ciuda pe firma respectiva...asta este cea mai tare Eu am incercat sa explic lumii despre atitudinea aganjatilor acestei firme, pe care tu nu ii cunosti si cu care tu nu ai intrat in contact.....daca ai fi avut ocazia....probabil intelegeai ce vreu sa spun.
                    Si daca suntem furati la pompa, de catre toate numele mari, Petrom-OMV, Rompetrol, Mol, Agip, Lukoil, si care or mai fi......iti dai seama ca nimeni nu o poata schimba aceasta situatie...pt ca toata treaba se petrece la un nivel mult mai intalt....doar daca cineva va supara pe altcineva, si vor aparea in media si in presa tot felul de articole incriminatoare la adresa celui (companiei) care a calcat pe bataturi pe cine nu trebuia.....pana atunci....nu facem de cat sa discutam ca sa ne aflam in treaba.
                    La un plin.....si daca te fura cu 1L, este enorm, daca luam in considerare cata lume face plinul, in acea zi, in toata tara....dar din pacate nu avem cum sa demonstram acest lucru.

sigpic

Comment

La mol alimentez constant, dar la trei-patru liniute la rezervor am bagat 53 litri... Nu vreau sa fiu carcotas dar in statie am stat cam 20 minute ca sa realizez performanta asta si mi-a scazut prima linie dupa 420km in oras, mentionez ca sunt tehnician si alerg numai in bucale cam vreo 160 - 200 km pe zi, iar cu un plin fac cam 800 - 900 km numai in oras, logan mcv 1.5 dci 65

Comment

Din pacate Gionik , nici prin articolele din presa nu se va schimba nimic . Nu curand .
                        B -X X - DDF x 2

Comment

Asa este....Aici iti dau dreptate.....Cum am spus si eu mai sus.....Pana cineva nu va calca pe bataturi pe altcineva ma sus pus.....Nu se va intampla nimica, si chiar daca se va intampla ceva, va fi tot de fatada, asa de ochii lumii.

sigpic

Comment

INCEPE PROCESUL "FURTUL LA POMPA"
                            Avocatii de la Urban asociatii au primit ieri raspunsul oficial al Renault vizavi de posibilitatea ca rezervorul Logan sa fie mult mai mare decat e scris in acte, ceea ce lasa loc liber teoriei furtului de la pompa. Dupa amorsarea scandalului Petrom de catre o casa de avocatura care a sesizat neconcordante intre cantitatea de carburant care intra in rezervoarele unor masini, in special Logan, si cea oficiala a rezervoarelor respective a cazut, ieri, prima bomba. Raspunzand adresei oficiale a avocatilor respectivi, firma Renault Dacia a dezmintit, categoric, legenda atat de raspandita, dupa cum s-a vazut in reactiile cititorilor, a rezervorului supradimensionat din motive "tehnice". Iata ce raspuns a dat Dacia: "Componenta circuitului de carburant al modelului Logan cuprinde rezervorul de benzina, conducte de benzina si gura de umplere. Capacitatea utilizabila a rezervorului de carburant este de 50-52 litri. La alimentarea cu carburant, umplerea se considera incheiata la a doua declansare a pistoletului, pentru o instalatie corect reglata, ceea ce inseamna un volum de 50-52 litri." Ca atare, nu exista nicio cocoasa in care sa poata intra combustibil peste capacitatea maxima de 50-52 litri, ci doar un spatiu de expansiune pentru anotimpul cald, dar care are doar un rol de tranzit si in care nu se poate inmagazina niciun gram de combustibil. Ceea ce inseamna ca explicatia trebuie cautata in functionarea deficitara a pompelor de combustibil. In consecinta, potrivit unui comunicat oficial, Urban@asociatii pregateste un proces national colectiv impotriva Petrom si a oricarei alte companii care se face vinovata de practici in dauna consumatorilor si de incalcarea legilor 296/2004, 363/2007 si 193/2000 din Codul Civil, Codul Comercial si Codul Penal. Numele procesului a fost deja stabilit: "Furt la pompa"

Ce acte trebuie sa pregateasca pagubitii

Pentru asta, consumatorii care au fost prejudiciati sunt solicitati sa trimita firmei in cauza:
                            - bonurile de benzina din ultimele luni sau ani, insa nu mai mult de termenul de prescriptie de 3 ani si in care apar valori de combustibil care depasesc cu peste 2 litri capacitatea acestuia;
                            - copia taloanelor masinilor in cauza, care arata capacitatea rezervorului;
                            - eventuale raspunsuri primite de la producatorii masinilor cetatenilor, care atesta capacitatea maxima de carburant care intra in instalatia formata din rezervor, conducte, etc.;
                            -semnarea actelor de reprezentare pentru avocatii de la www.Asistentapentruconsumatori.Ro care vor prelua cazul.Sursa:www.Cancan.Ro

Comment

Originally posted by louiscypre View Post
                              La mol alimentez constant, dar la trei-patru liniute la rezervor am bagat 53 litri... Nu vreau sa fiu carcotas dar in statie am stat cam 20 minute ca sa realizez performanta asta si mi-a scazut prima linie dupa 420km in oras...
                              la mine a durat sub minute performanta, aveam deja plinul facut si am bagat incet ca sa nu fac spume . Prima linie mi-a scazut dupa 610km. Iar in urmatorii 250km au mai scazut 3 linii

cit despre furtul de combustibil, stiu ca se practica metoda cu bule de aer. De regula la fiecare pompa ai un... Ceva transparent unde se vede culoarea combustibilului, daca trece aer, e furt clar.
                              ca sa te fure altfel, ar trebui sa umble la parametrii de masurare al debitului, doar ca mi se cam indoaie de acest lucru. Pompele sint verificate metrologic si de regula sigilate ca sa nu poti interveni fara a lasa urme.
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Am vazut ca unii oameni apasa de multe ori pe pompa, cam o data la cateva secunde, ca sa alimenteze. O inregistra mai putin sau care e treaba?
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google