Furt La Pompa????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am vazut si eu asta, chiar ma intrebam care e treaba. Poate ne lumineaza cineva

Comment

Sunt unele pompe la care nu tine siguranta pe care o are pompa pt a nu mai tine pistolul in mana si de cate ori vor sa apese pt a o lasa in rezervor declanseaza .
      B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Da. Confirm si eu ce a spus Florin77.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Ii doare mana

Comment

@FLORIN77: Nu e asta cauza. De exemplu erau angajatii unei firme de inchirieri ATV-uri la benzinarie, care alimentau, in acelasi timp, la pompe diferite. Si toti faceau la fel. Ma indoiesc sa fi fost toate pompele stricate...
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Si tu ai dreptate Andrei , mai este varianta ca respectivul sa vrea sa intre cati mai multi litri in rezervor si in consecinta sa bage cate putin pentru a se forma mai putina spuma . Eu cand fac plin ochi ( pana-n gura ) spre sfarsit tot asa dau cate putin datorita spumei . Sau sa aiba o problema la rezervor , eu am un papuc la munca caruia ca sa-i faci plinul iti ia cam 40-45 minute .
              B -X X - DDF x 2

Comment

Daca spre exemplu, verificam inainte si dupa alimentare cu "meniul ascuns" si facem corelarea avem certitudinea ca este un rezultat corect? Daca as sti asta as sesiza OPC-ul pe loc.

Comment

Nu stiu . Eu nu m-as increde in ' meniul ascuns ' .
                  B -X X - DDF x 2

Comment

@Cromatic: Datele pot fi eronate, din cauza sondei de carburant.

Comment

Atunci nu vad cum poti sa-i prinzi.Eventual sa iei un etalon pentru benzina si inainte de a pune in rezervor pui in etalon si vezi ce si cum.La benzinaria de unde alimentez eu nu vine cineva anume sa-ti alimenteze cum am vazut la alte benzinarii, iti pui personal si apoi mergi sa platesti.Voi stiti unde as putea gasi un asemenea etalon?

Comment

Singura solutie ar fi sa iei 40-50 L in canistre, in care sa stii sigur cat intra. Si asa vezi daca fura sau nu.

Comment

Si eu sunt sigur ca se furra dar mie miau intrat 60l in rezervor si nu credeam ca nu bagasem eu cand am vaz bonu nu mia venit sa cred da am resetat calc. Si miau iesit acum nu stiu ce sa cred.

Comment

S-o fura la pompa, nu neg, dar treaba cu 60-65 litri in rezervor e normala, daca se umple pana la "buza" rezervorului.

Comment

Pot sa va spun din experienta proprie ca eu am reusit sa bag in rezervor cam 60 - 61 de litri de motorina. Am constatat acest lucru alimentind "cu bidonul " cu alte cuvinte cit de cit masurata. De aceea nici nu m-am mirat cind am citit ca unora li s-a parut ca au fost furati la pompa. Nu spun ca nu se practica dar nu cred ca de genul 10 litri la un rezervor.

Comment

Salut,

Confirm si eu ca am alimentat "la buza" rezervorul Loganului si am ramas masca cind am vazut cit a intrat....Au intrat 50 l ....Eu in fiara mai aveam cel putin 10 dupa indicator....
                                Pe drum spre casa ma gandeam ca am fost "manevrat" si asta ma durea cel mai mult....
                                Am mers vreo 200 km si abia a cazut o liniuta... Au mai cazut 2 dupa alti 100 km.... In meniul secret imi arata ca mai am 35l.....
                                Sa ma cred sau nu in indicator?

Multumesc,

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google