If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am o intrebare. Prietena mea a fost sunata de urmatorul numar: +40214+
Aveti careva habar ce numar este acesta. Am cautat pe net,dar nu am gasit nimic. Multumesc!
Stiu,dar totusi si asa este un numar ciudat( "004021400" ). Stiu ca "+4" (adica "004") este prefixul Romaniei. "021" este prefixul capitalei, dar totusi e un numar prea scurt pt un numar de fix(romtelecom).
De preferat este sa nu raspunda la numere ciudate. De curand am primit sms cu oferte de cazare la mare de pe un numar tare ciudat. Se cerea sa raspund la sms cu un nr din 6 cifre.
Se pare ca cei din pucarie au gasit solutii foarte eficiente de a face $$$.
Treaba este ca multe firme au contracte cu firmele de telefonie mobila si am constatat asta pe propria piele. Din curiozitate m-am logat pe un site si se cerea si nr de telefon, si dupa circa 2 luni de zile am inceput sa primesc in fiecare zi de luni din saptamana cate un sms. Am primit acel sms timp de 2 ani si dupa am constatat ca eram EU taxat cu 2 euro / sms primit, si nu aveam posibilitatea sa anulez acest sms din centrala Orange la care sunt abonat. Nu mai zic cati banuti am cotizat la Orange si la fima capusa. Ca sa anulez sms-ul am fost nevoit sa dau 2 euro pe baza de sms la firma respectiva pentru anulare.
Deci ......vigilenta inainte de toate.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment