Ce parere aveti de promotia de la OMW cu produsele Kappa??? Ati cumparat, cum vi se pare calitatea acestora? Eu mi-am luat astazi rucsacul sper sa tina cat de cat, am vazut ca are garantie 36 de luni dar la ce nu scrie !!!
Produse Kappa OMW
Collapse
X
-
Exact Sorin! Primesti un talon pe care lipesti niste "cuponase" ( pentru fiecare 40 de lei care alimentezi primesti un cuponas) iar cand ai 10 sau 20 stranse in functie de produsul pe care doresti sa il achizitionezi primesti o reducere. Oricum e jaf pe fata ca orice promotie din Romania dar nu conteaza se vand ca painea calda!
Comment
-
Majoritatea benzinariilor au astfel de "campanii/promotii" de ani de zile!! Cel putin la Mol, pentru ca eu alimentez exclusiv la ei, in general imi dau mai multe prostii din alea decat ar trebui...am luat o lanterna Varta pe loc in primavara! Mi-au lipit ei toate alea si gata!
Sent from my GT-I9100 using Forum Runner
Comment
-
Totusi pana la urma discutia initiala e despre calitatea acestor produse se merita sau nu lasand deoparte pretul!? La o prima inspectie rucsacul pare ok facut din materriale destul de bunicele acum sa vedem cat este de rezistent! Daca mai sunt si altii care au achizitionat sa isi spuna parerea!
Comment
Comment