Bicicleta Damă

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bicicleta Damă

Salut.
    Am nevoie de un sfat prietenesc.
    Vreau să cumpăr soţiei mele de ziua ei o bicicletă mixtă, adică şi de drum de ţară şi câteodată şi de oraş. Cum nu mă pricep deloc la ele (adică la biciclete, nu mă înţelegeţi greşit ) aş avea nevoie de nişte informaţii ca să ştiu la ce să mă uit la o bicicletă. Disponibil maxim 600 lei, negociabil. Eventual o marcă sau un model de luat în seamă.
    Mulţumesc.
    Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
    sigpic

Eu de-a lungul timpului m-am impacat bine cu marca DHS. Este romaneasca si are un raport calitate/pret bun.
    sigpic

Comment

De 600 lei n-ai loc decat la DHS, Rich Bike sau First Bike noi. Cum vad ca scrii negociabil, probabil ai luat in calcul si sh-uri. Cred ca poti gasi un MTB Altrix, Peugeot, Trek, etc. in banii astia.
      sigpic
      Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

La Decathlon gasesti ceva de banii aia, am vazut destule pe strada.
        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Am intrat pe sait la DHS. Rezonabil preţul dar nu ştiu calitatea. Mă duc azi la doi dealeri DHS să le văd pe viu.
          Merci.
          Dacă mai sunt idei, le aştept.
          Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
          sigpic

Comment

salut, iti recomand sa cauti o "bicicleta olandeza second hand" - la calitate este mult peste orice gasesti la magazinele de biciclete noi (gasesti pe google site-uri destule)

Comment

Dar nici piese pentru ele nu gasesti. Si sunt mai mult de asfalt decat de drum de tara.
              Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Daca ai magazin in zona, tot Decathlon recomand si eu.
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Pacat ca nu le merge site-ul, dar la Decathlon e greu sa te incadrezi in buget cu o bicicleta pentru adulti, poate doar sa fie superpromotie.

DHS are in schimb biciclete incepand cu cateva sute de lei pana la GT Zaskar Carbon 100 EXP care costa cat un Logan sh de 3-4 ani vechime.
                  Last edited by mr.K; 27 August 2013, 15:22.

Comment

Te incadrezi sigur la cele "entry-level".
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

@ einstein1984 - mai degraba as spune ca pentru un cadou de ziua cuiva e mai potrivita o bicicleta noua - decat una second hand. (dar se pot gasi sh-uri in stare foarte buna. O bicicleta cu roti pe 24 si anvelope cu balon mai mare sunt foarte bune pe drumuri de tara - nu trebuie sa fie "mountain bike" - si chiar si pe roti de 26 se pot monta anvelope cu balon ceva mai mare) O bicicleta olandeza fabricatie 1990 - 1997 in stare foarte buna o tii o viata. Un DHS nou la 600 RON dupa 4-5 ani... e praf.

@ Gozmin - daca mai ai inca timp de cautat, mergi si iti fa o parere, fa o proba cu bicicletele si ai sa sesizezi singur diferenta intre o bicicleta facuta la norma (o chinezarie) si o bicicleta olandeza facuta din materiale de calitate. Din pacate azi nici olandezii nu stiu daca le mai fac atat de bine, insa sh-uri bune inca se gasesc.
                      Last edited by ion_R5; 27 August 2013, 15:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by Gozmin View Post
                        Salut.
                        Am nevoie de un sfat prietenesc.
                        Vreau să cumpăr soţiei mele de ziua ei o bicicletă mixtă, adică şi de drum de ţară şi câteodată şi de oraş. Cum nu mă pricep deloc la ele (adică la biciclete, nu mă înţelegeţi greşit ) aş avea nevoie de nişte informaţii ca să ştiu la ce să mă uit la o bicicletă. Disponibil maxim 600 lei, negociabil. Eventual o marcă sau un model de luat în seamă.
                        Mulţumesc.
                        Salutare,

De la dhs cel mai potrivit model pare acesta:

Am avut mai multe biciclete dhs pana acum si cred ca ar trebui sa fii atent la urmatoarele chestii:

- daca va merge si pe drumuri mai denivelate e obligatoriu sa iei cu roti de 26"
                        (roata de 24 e un pic prea mica. O roata mai mare trece mai usor peste denivelari)

- daca nu ai dealuri foarte mari in zona cel mai bine este sa iei un model cu o singura foaie si 6 pinioane - exact cum e modelul din link. Nu are rost sa te complici cu mai multe foi pentru ca la dhs schimbatorul de foi merge de obicei foarte greu si imprecis.

- scaunul cu care vine bicicleta din fabrica este foarte prost. Va trebui sa il schimbi obligatoriu. Un scaun confortabil costa intre 60 si 80 de ron. Cumpara cel mai lat scaun pe care il gasesti. Nu conteaza ca are gel sau nu, cel mai important este sa fie suficient de lat. Ti-ar trebui un scaun cam de genul acesta(nu te speria de pret -- gasesti sigur mai ieftin - importanta e forma pe care tre sa o aiba). Sa fii atent ca scaunul sa aiba tampoane de cauciuc si nu arcuri metalice. Arcurile metalice pot produce zgomote deranjante in timp.

- verifica daca maneta schimbatorului de pinioane merge usor. La DHS au avut unele modele de manete rotative care mergeau groaznic de greu - imposibil de manevrat pentru o doamna. Daca maneta rotativa merge usor atunci e ok. Daca merge greu va trebui sa o inlocuiesti si pe aceasta.

- inainte de utilizare pune pe cei de la magazin sa stranga bine toate suruburile - cele mai importante sunt cele de la coarne - ghidon, roti si de la bratele pedalelor. Mai ales cele de la bratele pedalelor au talentul sa se desfaca in timp.

La folosire normala bicicleta va rezista cu brio chiar daca este DHS. Bicicleta sotiei mele are deja 6 ani si a vazut destule drumuri denivelate si inca este in stare foarte buna.
                        Logan GPL 1.4

Comment

Originally posted by ion_R5 View Post
                          @ Gozmin - daca mai ai inca timp de cautat, mergi si iti fa o parere, fa o proba cu bicicletele si ai sa sesizezi singur diferenta intre o bicicleta facuta la norma (o chinezarie) si o bicicleta olandeza facuta din materiale de calitate. Din pacate azi nici olandezii nu stiu daca le mai fac atat de bine, insa sh-uri bune inca se gasesc.
                          Baiul este că nu cred că în Oradea avem aşa ceva, adică biciclete olandeze. M-am uitat pe toate saiturile de la noi şi am găsit ceva SH de tot felul. Toţi se laudă că toate componentele sunt Shimano.
                          ex: bicicleta Bulls, stare impecabila, cadru aluminiu, genti dublu aluminiu bulls, marime roti 28", schimbator shimano deore, frana shimano v-brake, 27 viteza, telescop fata suntour, telescop sub saua, 700 lei.

Vand City Bike Aluminiu Balanace Sportive in stare foarte buna suspensie fata , suspensie sa , sa foarte comfortabila , schimbatoare shimano , far fata spate ... etc, 450 lei neg. http://img600.imageshack.us/img600/4337/iv4o.jpg

Vand mtb KTM F1 Limited Edition, hard tail, in stare foarte buna. toate componentele sunt din aluminiu.
                          Descriere:
                          - cadru aluminiu, KTM F1 Limited Edition
                          - furca telecopica SR SUNTOUR XCT V3 cu preload +,-
                          - schimbatoare SHIMANO ACERA
                          - pedalier aluminiu SHIMANO Triple
                          - shiftere combo: Shimano V-brake, 8 speed
                          - frane V-brake AVID
                          - caseta SHIMANO HG Hyperglide cu 8 pinioane
                          - roti KTM Dragon, cu inchidere rapida, clapeta
                          - sa KTM, cu inchidere rapida, clapeta
                          - tija sa KTM Competition
                          - ghidon KTM Competition
                          - pipa ghidon KTM Competition
                          PRET: 150 Euro

Vand MTB dama ca noua pret 320 lei
                          21 viteze, shimano Tourney TZ , cauciucuri Rubena, folosita maxim de 10 ori doar in oras, 320 lei neg.
                          http://www.oradea.net/anunturi/image...4jhu8jBvVw.jpg

Vand bicicleta Rixe de dama cadru de aluminiu, schimbatoare Shimano, in stare buna de functionare. 390 lei
                          http://www.oradea.net/anunturi/image...oadoLrhHtW.jpg

Vand KTM in stare perfecta. Mansoane ghidon, sa, schimbatoare, cauciucuri noi ! 500 lei.
                          http://www.oradea.net/anunturi/image...I6euD55Wr6.jpg

Vand bicicleta KTM pt doamne domnisoare,in stare super ok ,toate piesele sunt functionale, originale,are manual de utilizare,acte,merita vazuta
                          550 lei
                          http://www.oradea.net/anunturi/vand-...te-428899.html

Cam astea ar fi de bugetul meu care le-aş putea vedea în oraş.
                          Am văzut DHS. Arată bine dar necunoscând multe consider că părerea voastră e mai importantă.

Voi căuta şi Decathlon pe saituri.
                          Merci
                          Last edited by Gozmin; 27 August 2013, 20:57.
                          sigpic

Comment

Nu dhs, nu first bike, nu rich bike, toate sunt niste porcarii pe care trebuie sa le reglezi dupa fiecare iesire
                            Ia un ktm in stare buna si plimba-te linistit, sa aibe macar piese de echipare medie, e foarte buna configuratia celei de 150 de euro
                            Ca idee eu ma plimb cu un kellys viper sf mai slab decat ktmul ala,de 3 ani prin oras si nu i-am facut altceva decat presiunea in roti, acera schimba bine si nu tre sa le reglezi, franele, furca si pedalierul sunt foarte bune
                            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Salutare, 827sam are perfecta dreptate, fara chinezarii(dhs, rich bike, first nike), mai bine sh. Cei de la Decathlon au bicle ok dar cam umflate preturile.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google