Am găsit şi în Bucureşti una frumoasă din anii 90. Credeţi că merită cumpărată o astfel de bicicletă de peste 15 ani ? Ştiu că pe acele vremuri se făceau piese bune şi durabile dar totuşi.... Mă atrage linia ei vintage şi costă 750 lei cu transport cu tot. Păreri ?
Bicicleta Damă
Collapse
X
-
Totusi verifica magazinele ca au reduceri mari in perioada asta. Este pacat sa faci cadou un lucru SH ....fie el si de firma. Totusi este un cadou pentru sotie si daca il cumperi nou ai si garantie 2 ani.
Majoritatea bicicletelor clasice vandute pe la noi sunt de fapt luate din afara de cei care aduc masini si rulote second. Le mai bibilesc pe ici colo si le vand la preturi destul de mari.
In Carrefour am vazut saptamana asta reducere de 30% la biciclete si accesorii.
Am de 4 ani un DHS si un Rich si nu am reusit sa stric nimic la ele desi le-am umplut de noroi si am sarit cu ele borduri si pietroaie, lucru pe care sotia ta nu cred ca il va face.
Ceva SH mai poti cauta AICI
Originally posted by Gozmin View PostAm văzut-o pe viu şi m-a dezamăgit. Avea ghidonul schimbat şi culmea era "tuningat" cu bandă neagră pe toată suprafaţa lui. Frânele spate nu merg, şasiul lovit cu vopseaua sărită, apărătorile îndoite, cabluri frână cu "floare" la capăt, firele de la dinam legate de toată jena, roata spate nu era de origine (cred) pentru că nu era la fel cu cea pe faţă care acea ştanţat fabricantul şi era de altă nuanţă şi formă, şa crăpată cu arcuri ruginite, ETC..... Totuşi sunt prea multe probleme .... Mi-a fost milă la cât de frumoasă era. Avea schimbătoarele SACHS.
Am găsit în schimb una asemănătoare KTM.... la 550 neg.
http://www.oradea.net/anunturi/image...4Gk35GNkSq.jpg
Pare drăguţă în poză, vom vedea mâine în realitate .......................Last edited by cosmindan; 24 September 2013, 20:19.real power..... diesel power by
Comment
Comment