Rottweiler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rottweiler

salut.. am stata ceva timp si mam gandit sami cumpar un caine rottweiler asi dori sa stiu daca e asa de tare(bun la paza) dupa cum se spune pe net
    ca de frumos is frumosi dar asi dori sa fie si rau sa faca treaba de caine sa bata la oameni nu sa fie prieten cu toti(gen husky care am si e prieten cu toata lumea si nu imi place asta)
    ce recomandati?

Amice, iti poti lua ce caine doresti, dar daca doresti unul care
    sa bata la oameni
    atunci sa stii ca ala de care pomenesti face si mai mult; poate ucide oamenii, daca asta il inveti.
    ...
    Sunt de-a dreptul consternat...
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

de ucis oamenu NU are legatura..
      am avut un caine husky care era puturos raU si miam mai pierdut si timppu sa il desez sa bata si degeaba ..mai bine prefer unul mai rau de fel...ca de deresaj nu e problema daca am putut sa stau cu husky 4 luni sai fac desaj pot sa ii fac si lu asta ... asi dori sa stiu exact daca nu e pretentios iarna...ca nu e problema cu casa lui se face totul

Comment

Cum il inveti asa il ai...
        MY CLA

Comment

Amstaff este ce iti trebuie.
          Rottweilerul e cam lenes.

Comment

un rottweiller e ok dar este si pretentios de crescut ---> am o catea are aproape 2 ani, mananca un sac de 10kg pe saptamana + mancare gatita. calciu trebuie sa ii dai cate 15zile pe urma pauza 15 si iar asa ( trebuie cate o pastila la 5kg eu ii dau 11 si e vreo 0.6ron/buc ). trebuie cipat + declarat la politie. trebuie si dresat ca nu o sa te intelegi cu el, iar daca nu o sa te poti impune in fata lui nu o sa te asculte
            trebuie sa te gandesti inainte sa iti iei un caine din lista celor agresivi, daca cineva pateste ceva din cauza lui tu o sa fi tras la raspundere.
            sigpic

Comment

Pai asta si vrea, "sa bata la oameni"...
              Cu un urs nu ai incercat?
              http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Stiu care e treaba cu el ..amstaff nu-mi place

Comment

Amice, du-te si invata mai intai romaneste, apoi te gandesti la ce caine sa-ti iei!
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google