Cam intr-o luna vreau sa plec la munte...
Care e cea mai buna ruta Constanta-Focsani?
Cine stie o pensiune in Gresu? Nu conteaza unde e poate sa fie in varf de munte atat timp cat ajung cu masina pana la ea... Vreau sa aiba curtea sa fie liniste si pace si sa ma relaxez dupa o vara agitata...
Ma gandeam sa ma duc la pensiunea CMS(cooperativa-muncitoreasca-sporul)sau actualul Hotel Flora...
Ce parere aveti?
Dar cel mai mult si mai mult ma intereseaza sa-mi ziceti cum ajung mai bine si mai repede la Focsani ?
Care e starea drumului intre Focsani si Gresu???
Se poate ajunge de la Lepsa la Soveja???
Am mai fost in zona acum vreo 4ani...
De unde pot inchira un ATV(solid si mare gen BOMBARDIER ,POLARIS)la ce pret?
Va rog nu-mi ziceti ca poluez padurile cu ATV-ul vreau sa fac o plimbare lepsa - odjula si poate si putin prin sat pe acolo
Care e cea mai buna ruta Constanta-Focsani?
Cine stie o pensiune in Gresu? Nu conteaza unde e poate sa fie in varf de munte atat timp cat ajung cu masina pana la ea... Vreau sa aiba curtea sa fie liniste si pace si sa ma relaxez dupa o vara agitata...
Ma gandeam sa ma duc la pensiunea CMS(cooperativa-muncitoreasca-sporul)sau actualul Hotel Flora...
Ce parere aveti?
Dar cel mai mult si mai mult ma intereseaza sa-mi ziceti cum ajung mai bine si mai repede la Focsani ?
Care e starea drumului intre Focsani si Gresu???
Se poate ajunge de la Lepsa la Soveja???
Am mai fost in zona acum vreo 4ani...
De unde pot inchira un ATV(solid si mare gen BOMBARDIER ,POLARIS)la ce pret?
Va rog nu-mi ziceti ca poluez padurile cu ATV-ul vreau sa fac o plimbare lepsa - odjula si poate si putin prin sat pe acolo
Comment