Sincer speram la mai putin... Am inteles ca prin vest e 50de ron ora...
Ruta:Constanta-Focsani-Gresu...
Collapse
X
-
Ce parere aveti de ruta asta??? E buna dati-mi niste indici mai clare nume de localitati unde fac stanga unde fac dreapta explicati-mi ca la prosti sa-mi fac si eu o ruta sa mi-o pun pe gps ca marti am plecat...Attached Files
sigpic
Comment
-
De cate ori merg la mare, o fac prin Braila, adica de la Viziru se merge pana la marginea Brailei, se face stanga pe centura (ai grija ca indicatoarele sunt cam aiurea pe acolo), apoi sunt 2 sensuri giratorii, la al doilea faci iar stanga, acela e drumul care te duce la Focsani. Odata ajuns la giratoriu-semafor, faci dreapta, la capatul centurii este un market Dedeman, acolo intri putin in oras la sensul giratoriu(faci stanga) mergi pana la prima intersectie, faci dreapta, apoi inainte pana treci pe un pod peste calea ferata, apoi prima la dreapta si tineti drumul drept, merge pana la Lepsa.
Drum bun!Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Sa te anunt ca ce? o sa vin maine inca nu stiu la ce ora plec de aici... Daca ar fi dupa mine as pleca de pe la 5dimineata... Dar taicamiu nui prea matinal plus mai vine s matusimea cu unchimiu si cu varumiu si aia nu-s de loc matinali...
Deci o sa te anut cand trec prin braila ca sa-mi faci cu mana ... Sa iesi in sosea cu bannere cu dalea: SNK-u te iubim , noi ca tine vrem sa fim
sigpic
Comment
-
Drum bun micutule. Este foarte posibil sa ajung si eu in zona aceea spre sfarsitul lunii, asta daca nu o sa-mi gasesc si o sa plec in voiaj pana atunci. E misto zona, imi place mult. Distractie placuta si multa relaxare iti doresc.In tara momentan.
Comment
Comment