BOBO Are Nevoie De Votul Loganistilor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Se pare ca nu doar cu voturile sunt probleme... Tocmai am incercat sa imi inscriu si eu catelusa in concurs. Nici macar asta nu functioneaza. Incarc imaginea, imi apare, sunt completate toate campurile, apas "Trimite" si... Nimic. Cica nu am incarcat imaginea... Foarte dragut.
    Oricum, iooon_cug, Pedigree nu e cea mai buna mancare pentru caini! Contine prea mult zahar pentru stomacelul lor. Eu imi hranesc printesa cu Kira, la recomandarea medicului veterinar, si pana acum e cea mai frumoasa dintre surioarele ei. Bobo tau ce papa in general?

Edit: Imi cer scuze daca pozele sunt prea mari... nu am mai avut timp sa le modific.
    Attached Files
    Last edited by ReBe; 7 August 2008, 09:07. Reason: Pozele
    Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Intradevar...Foarte frumusica catelusa ta:P si eu am renuntat la pedigree de aproximativ 1 luna...Nu mai vroiau sa manace (eu am 2...Pe langa bobo mai au si o fetita de ciobanesc german.) si am incercat cu chapi pt adulti si merge de minune...
      0.9 tce SL plus

Comment

Originally posted by Alex21 View Post
        Aaa..Pai stai asa ca am si eu un pui de lup..Maine il bag si eu la concurs
        Alex, tu ai reusit sa-l inscrii? Eu inca incerc...

Edit: Si am reusit... Desi nu-mi apare la search :-?? Ciudatica treaba, inca incerc...
        Last edited by ReBe; 7 August 2008, 14:49.

Comment

Si se pare ca INCA nu s-a rezolvat problema cu voturile... Urata treaba!

Comment

Pai asteptam!!!!!!
            Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Si avem un anume Toto in concurs cu 800 de voturi... In mai putin de o saptamana... Pt ca de atunci nu reuseste nimeni sa voteze. Sau? Uite ca la Toto se poate. Culmea... Am pus si un screenshot, sa nu fie dubii. Deci Toto e practic probabil singurul participant, nu? Superb...

Inca un detaliu: Mie imi apar aleatoriu 2 "personaje" la Juniorul lunii Iulie. Nu vreau sa ma intreb ce mai e si pe acolo...

Ce magarie pentru 150 Lei... Doar in Romania se poate asa ceva... Sunt mai mult decat degustata. Nici nu mai vreau sa ma murdaresc pe maini.
              Attached Files

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google