Si eu te respect, insa trebuie sa iei realitatea in BOT!
Faptul ca esti absolvent nu inseamna mai NIMIC!
"Nu e vina mea ca da el la stat o anumita suma de bani" - fals!
"chiar daca daca nu chiar pe postul potrivit" - si care ar fi postul potrivit?
"folosesc masina pentru mers munca-acasa-oras natal." - eu am mers 5 ani la lucru, cu mictrobuzul, Buc-Calarasi, plecand sambata de dimineata, si apoi cu intoarcere duminica! Si asta, pe vremea cand aveam masina, insa NU-MI permiteam. Cu toate astea, n-am urlat ca-i benzina scumpa, ci am gasit o solutie. Ba mai mergeam in picioare, in toate putorile tuturor taranilor ce-si carau gaini cu rata aia.
Ete ca eu am putut si n-am scrancit din dinti! Ete ca eu am putut sa mananc salam pe juma de paine, si n-am urlat ca ai mei colegi mananca pizza!
Ete ca eu am putut sa mananc soia in loc de carne, si n-am facut gura.
De aceea cand aud generatia asta noua ca ei au drepturi, ca vor respect, ca ei vor sa mearga cu masina, ca har ca mar, ma apuca dracii intr-un hal...
MAI AVETI DE DEMONSTRAT pana sa primiti ceva! La munca nu-i ca la mama acasa!
Faptul ca esti absolvent nu inseamna mai NIMIC!
"Nu e vina mea ca da el la stat o anumita suma de bani" - fals!
"chiar daca daca nu chiar pe postul potrivit" - si care ar fi postul potrivit?
"folosesc masina pentru mers munca-acasa-oras natal." - eu am mers 5 ani la lucru, cu mictrobuzul, Buc-Calarasi, plecand sambata de dimineata, si apoi cu intoarcere duminica! Si asta, pe vremea cand aveam masina, insa NU-MI permiteam. Cu toate astea, n-am urlat ca-i benzina scumpa, ci am gasit o solutie. Ba mai mergeam in picioare, in toate putorile tuturor taranilor ce-si carau gaini cu rata aia.
Ete ca eu am putut si n-am scrancit din dinti! Ete ca eu am putut sa mananc salam pe juma de paine, si n-am urlat ca ai mei colegi mananca pizza!
Ete ca eu am putut sa mananc soia in loc de carne, si n-am facut gura.
De aceea cand aud generatia asta noua ca ei au drepturi, ca vor respect, ca ei vor sa mearga cu masina, ca har ca mar, ma apuca dracii intr-un hal...
MAI AVETI DE DEMONSTRAT pana sa primiti ceva! La munca nu-i ca la mama acasa!
Comment