Chevrolet Se Retrage Din Europa!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chevrolet Se Retrage Din Europa!!

Retragerea Chevrolet nu va afecta valorile reziduale
    Luni, 9 decembrie 2013
    Sursa: comunicat de presa EurotaxGlass Group
    Dupa cum am relatat deja aici, General Motors a anuntat ca va retrage marca Chevrolet din Europa. In urma acestei decizii luate de GM, EurotaxGlass's Group, in calitate de furnizor de date si solutii pentru industria auto europeana, a efectuat o revizuire a valorilor reziduale pentru autovehiculele Chevrolet din Europa. Pe baza acestei analize, EurotaxGlass's Group considera ca efectul acestei masuri va avea un impact minim pentru valorile reziduale, mai ales prin prisma iesirii planificate a marcii de pe piata europeana.

Dean Bowkett, Technical Director si Chief Editor la EurotaxGlass’s Group a declarat urmatoarele: "Deja am discutat cu reprezentanti din conducerea GM care au afirmat ca vor fi onorate in continuare garantiile masinilor comercializate. De asemenea, se vor respecta graficele de intretinere periodica a masinilor, iar stocurile de piese vor satisface nevoile clientilor. Mai mult, nu sunt motive de ingrijorare deoarece o serie de componente sunt comune cu a celorlalte marci din portofoliul GM.

Reprezentantii Chevrolet ne-au asigurat ca aceasta tranzitie se va derula ordonat, pe o perioada indelungata. Astfel, aceasta abordare va avea un impact minim asupra dealerilor, mai ales ca din aceasta retea face parte si marca Opel (Vauxhall). De asemenea am fost informat ca nivelul stocurilor au fost deja reduse".

Cercetarea efectuata de EurotaxGlass’s Group a implicat o revizuire a volumelor de vanzari si valorile reziduale curente, iar rezultatele au fost comparate cu alte iesiri de pe piata ale unor branduri, in ultimii 10 ani. De asemenea, aceasta analiza a permis diferentierea intre produsele care se suprapun, cum ar fi Captiva si Antara, iar rezultatul a condus la un profil diferit al potentialului client. Dean Bowkett a mai mentionat ca "Pietele europene nu vor reactiona in acelasi mod deoarece brandul Chevrolet a avut un impact diferit in tarile din Europa. Firesc, cu cat brandul era mai bine consolidat pe o anumita piata, cu atat aceasta veste va afecta mai puternic valorile reziduale". Dean Bowkett a concluzionat: "Luand in considerare asigurarile reprezentantilor GM, volumele reduse si valorile reziduale deja relativ mici, aceasta veste va avea un impact destul de redus in marea majoritate a pietelor".

Saab 9-5 Aero

Oricum nu imi placea Chevrolet, sa plece.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
    sigpic

Comment

GM retrage marca Chevrolet din Europa pentru a salva marca Opel.

Interesant de vazut daca firmele auto chinezesti vor specula acest moment, avand in vedere o parte din modelele Chevrolet "mostenite" de la Daewoo - pot fi o nisa de piata Europeana pt. producatorii chinezi. (mai ales ca intre timp chinezii si-au imbunatatit standardele de siguranta)

Comment

Una e Chevrolet-ul de Coreea, alta e cel de SUA.
        Chevrolet in adevaratul sens al cuvantului sant tari, dupa mine.
        sigpic

Comment

Nu prea s-au adaptat cerintelor din Europa, Chevroletul adevarat de SUA e cu motoare de la 4l in sus, in special benzinare. Ce sa faci cu astea la noi?

Comment

Oricum masinile pe care le produceau pentru Europa erau oribile....consider blasfemie sa pui Spark, Cruze langa Camaro sau Corvette. Plecarea asta o vad ca un minus pentru ei, mai ales ca sunt alte marci americane care se descura bine pe piata europeana.

Comment

De la 4l in jos n-ai ce sa discuti cu americanii, ei nu stiu decat mare si foarte mare, d-aia KIA si Toyota sunt la mare arta in SUA.
              Am vazut niste Chevrolet-uri de armata (au niste statii pe ele) cumparate din SUA, misto nimic de zis dar aveau motoare de 5l pe benzina.
              Last edited by Cromatic; 10 December 2013, 16:26.

Comment

Au si infrastructura care le permite mare si foarte mare!

Comment

Au si motoare sub 2 l turbo, chiar foarte reusite. Oricum, peste ocean au luat amploare modelele hibrid.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Hyunday si kia abia asteapta sa intre pe seglmentul ala de piata sa umple golul de masinute ieftine.
                    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Originally posted by ion_R5 View Post
                      GM retrage marca Chevrolet din Europa pentru a salva marca Opel.

Interesant de vazut daca firmele auto chinezesti vor specula acest moment, avand in vedere o parte din modelele Chevrolet "mostenite" de la Daewoo - pot fi o nisa de piata Europeana pt. producatorii chinezi. (mai ales ca intre timp chinezii si-au imbunatatit standardele de siguranta)
                      ce vorbesti??? chinezii???

in ce serie din star trek era schema asta?

Comment

Eu cred ca si Dacia se va bucura de acest gol- mai ales in Romania.
                        Oricum nu stiu ce strategie au avut in cap de au anuntat asa dintr-o data... Puteau sa o faca treptat si in liniste.
                        Va dati seama- cine isi va mai cumpara Chevrolet acum? Constienti fiind ca isi iau masina pe viata...pentru ca peste vreo 3- 4 ani o vor revinde cu 2 lei (vor fi un fel de Daewoo).
                        Saab 9-5 Aero

Comment

In Grecia am vazut niste ciudatenii de masini : Chevrolet Nubira, Daewoo Spark, Chevrolet Matiz, Daewoo Aveo. Erau aproximativ la fel cu cele de la noi...mici diferente pe la faruri si semnalizari.
                          sigpic

Comment

Originally posted by skd_ozenel View Post
                            ce vorbesti??? chinezii???

in ce serie din star trek era schema asta?
                            Chinezii in 5 ani intra cu maini in Europa, ai sa vezi. Deja au scos un model care a scos 5 stele NCAP. Paractic cu asta au fost tinuti la distanta pana acum, si a mai fost si criza care le-a intarziat intrarea. Va dura ceva pana isi vor face simtita prezenta - asa cum sa intamplat si cu Hyundai si Kia acum 25 de ani

Comment

nu ma indoiesc ca la un moment dat se va intampla asta. TU ti-ai cumpara asa ceva? cu toate stelele si dotarile?
                              eu nu. neeeveeeer....

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google