Chevrolet Se Retrage Din Europa!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

O sa fie piata si pentru ele stati linistiti...

Kia si hyundai in afara de faptul ca schimba repede modelele si au motoare interesante ( 1.6 benzina 126 cp, 1.6 diesel 130 cp )eu nu vad nici un alt avantaj la o asa masina.

Chit ca sunt facute prin Europa mi se par tot niste lowcosturi mai scumpe un pic decat loganul, nu sunt extraordinare la nimic.Si tot la masini chinezesti ma gandesc cand aud de marcile astea.

Comment

ehe Kia si Hyundai pe zi ce trece devin din ce in ce mai buni. La design deja sunt fooarte sus, la interior sunt pe la nivel de opel poate chiar mai sus- singurele hibe care ii trag in jos sunt directia si suspensia- bine asta comparand cu campionii gen Golf Focus nu cu Logan sau Chevy.

Cel putin Kia Proceed GT e belea rau la cat costa
      [acceleration & v-max] Der 2013 Kia Pro Ceed (pro_cee'd) GT 1.6 Turbo GDi, gegen den 2012 Vw Golf (7 / VII / A7) 1.4 TSI im Beschleunigungsvergleich von 0-23...
      Saab 9-5 Aero

Comment

perfect de acord. designul de la kia/hyundai mi se pare incredibil de reusit totusi prin fiabilitate inca nu au convins.
        nu ma mira retragerea chevrolet , niciodata nu am inteles de ce au acceptat sa isi alature numele cu panarame de masini precum aveo, spark chiar lacetti etc.
        Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

In medie, sunt mai fiabile decât mașinile frantuzesti.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Ca si fiabilitate la motoare sunt beeton armat- eu unu nu am intalnit vreun coleg cu Ceed de pe clubul dedicate care sa aiba vreo problema la motor (exceptie cativa carora le-a sarit distributia dar si acolo e discutabila treaba in sensul ca s-a folosit ulei cu alte specificatii etc).
            La directie - suspensie intr-adevar au fost ceva probleme rezolvate in general pe garantie inclusiv la a mea- dar asta se cam intampla cam pe la toate casele exceptand poate loganul care a fost conceput dupa chipul si asemanarea drumurilor din Romania- f fiabile dar sa nu depasesti 120.
            Saab 9-5 Aero

Comment

General Motors a anuntat recent ca de la final de 2015 marca Chevrolet va fi retrasa din piata europeana, iar decizia nu a fost o surpriza mare fiindca Chevrolet suferea…
              http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google