Nu stiu daca a mai remarcat cineva faptul ca unii (forte putini la numar) au placute de inmatriculare cu litere al caror contur este rosu. Probabil ca este ceva de genu placutelor care aveau literele distantate si pe care acum le au prea multi. Stie cineva ce reprezinta chestia asta pentru ca am intalnit pe cineva care care avea asa ceva si mi-a promis ca imi poate rezolva si mie cu toate ca nu stie ce reprezinta sau de ce sunt asa pt ca si lui i le-a adus cineva care i-a inmatriculat masina.
Placute Inmatriculare Cu Contur Rosu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mai sunt si placute cu font de numere din germania,din cate stiu chiar sunt facute in germania.Deci nu sunt legale in Ro,singurele care sunt legale in Ro sunt alea eliberate de politie,facute in ateliere specializate la noi,si cu hologramele de RO pe ele...
Deci se poate ramane fara talon .Numerele distantate se fac in atelierele omologate...si sunt legale.Last edited by Cristi_Xp; 11 August 2008, 18:44.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Legale sunt si astea despre care vorbesc eu. Au aceleasi caracteristici ca placutele normale numai ca au conturul literelor rosu. Mi-a spus ca sunt eliberate de biroul inmatriculari deci nu sunt facute in alta parte.tema, ideea si morala este banii
banii este fericire restu' tot e amagire
Comment
-
Au holograma cu RO ???Ma indoiesc sa fie altii mai cu mot si sa elibereze astfel de placute.Poti pune o poza?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Aia "are" si ADRIAN ,la numerele de inmatriculare...si tot nu le zice nimeni nimic,"ca ei e mici si nu stie..."Last edited by Cristi_Xp; 11 August 2008, 19:09.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View PostAu holograma cu RO ???Ma indoiesc sa fie altii mai cu mot si sa elibereze astfel de placute.Poti pune o poza?
Comment
Comment