Pt impresii artistice
Placute Inmatriculare Cu Contur Rosu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Masinile de guvern au W S T distantiat...Dar cu pile la politie poti sa iti pui si tu...Cunosc caz...Si am vazut si eu parca logan cu numere de romania dar font de germania...Si avea holograma RO...L-am vazut in afara orasului, nu stiu daca nu era cumva de bucurestiDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
In brasov sunt o gramada de masini cu WUW si nicaieri nu scrie Guvernul Romaniei...Ca au o placuta care o pun pe bord ca sa se vada "LIBERA TRECERE" (ACCES PERMANENT) sau ceva de genu...Prietenul meu il are pe varusu sef la sectia 1 in brasov, si lucreaza in bucuresti la ministerul transportului...Si are placuta in geam si si-a pus numere BV 29 W S TDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
La fel ca si cele cu caractere aerisite...
offtopic am vazut unu acu cateva zile foarte caterinca era placuta asa: "B xx NICA" unde A-ul rosu era scris de mana ... Iar literele erau astfel tiparite incat sa incapa un A acolo )... M-am spart de ras
Comment
-
Ce am vazut eu cu BV IONUT era pe un audi a4..L-am vazut de 2 ori in interval de cateva zile prin primavara...Oricum...Ca sa stiti si voi, era de fapt BV 10 NUT dar numerele si cifrele scrise la aceeasi distanta...Iar tipul a acoperit codita de la 1 si asa a devenit I...Si 0 de fapt il citesti ca O...Si uite cum a iesit IONUT :PLast edited by B 83 RMJ; 11 August 2008, 23:57.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Da... Gurvernul Romaniei scrie si in geam...Prietenul meu are skoda octavia...Si stiu pe unu care avea pe cielo...Asa ca ......si in brasov e un taximetrist cu un pasat parca virgula care are tot W S T...si masina de politie (jeep-ul) de pe DN1 cum iesi din brasov spre bucuresti tot W S T are la nrDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment