Loganisti Care Ne Fac De Ras

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loganisti Care Ne Fac De Ras

Sunt posesor de Dacia de multi ani iar ultimele doua au fost Loganuri.
    Chiar daca am avut retineri in a cumpara o masina romaneasca scumpisoara, vreau sa spun ca acum nu regret deloc banii dati, ambele masini fiind foarte bune.
    In decursul anilor m-am lovit de parerile preconcepute ale romanilor neinformati fata de noile masini Dacia si am incercat sa le demonstrez ca sunt bune si foarte folositoare.
    Atunci cand discutiile tehnice s-au epuizat, multi au argumentat ca "daciotii" sunt oameni prost crescuti si ca fac probleme in trafic.
    Eu conduc foarte civilizat, la fel si rudele mele, inclusiv multi dintre prieteni insa apar si exceptii.
    Din cand in cand intalnesc oameni de o nesimtire si mitocanie crunta in trafic si paradoxal sunt loganisti.
    Masinile lor sunt de obicei transformate in circuri ambulante sau in sanctuare mobile, nu lipsesc elementele de tuning specifice jucatorilor de NFS insa principala trasatura o reprezinta comportamentul.
    Indivizii sunt pusi pe scandal, chiar daca si tu esti cu un Logan, scuipa, injura, se cearta fara motiv.
    Probabil ca sunt frustrati din motive doar de ei cunoscute si se exteriorizeaza la volan.

Forumul Loganclub este locul perfect in care trebuie sa discutam despre acesti indivizi care ne fac probleme prin comportamentul lor rau.
    Oamenii tind sa priveasca urat si ceilalti posesori de Dacii si sa ii considere fiinte inferioare.
    Nu de putine ori am auzit oameni discutand despre loganisti ca despre niste ciumati.

Masina mea, cu care merg in prezent, a fost cumparata noua, a fost intretinuta exemplar (multumiri Alessandro dar si altor forumisti care m-au ajutat sa aleg solutii bune si convenabile la pret) si merge ca in prima zi.
    Toti cei care merg cu Loganul meu sunt foarte placut impresionati de masina, unii cumparand masini de la Dacia dupa cate o cursa prin tara impreuna cu mine.

Nu sunt de acord ca sa fiu stigmatizat din cauza magarilor cu Logan care nu stiu sa se poarte urat.
    Nici nu vreau sa vand cu un pret foarte mic un automobil foarte bun.
    Scopul acestei discutii este ca sa constientizam cu totii situatia prezenta si sa explicam celorlati ca suntem diferiti de posesorii de cazane fara acte, cu numere de Bulgaria si cu gauri de rugina in praguri si aripi.

La intalniri ar trebui sa se discute despre civilizarea loganistilor si despre o eventuala campanie "Am Logan dar ma comport ca un lord englez, posesor de Rolls Royce".
    Sunt convins ca oamenii care intra pe forum si cauta sa se informeze sunt deschisi catre schimbari in bine si ca vor putea sa inceapa sa ii civilizeze pe cunoscutii mai naravasi.
    Eu am inceput cu doi amici, baieti buni, dar cu tuning de prost gust.
    Pe unul l-am convins sa isi scoata acum cativa ani niste becuri albastre din proiectoare si pe altul l-am sfatuit sa renunte la 3 ventuze cu cruciulite + oglinda de unghi mort.
    Sigur cunoasteti si voi indivizi care ne fac de ras si ne pun intr-o lumina proasta masinile.

Astept sa imi dati o mana de ajutor.

Logan1616v
    Un loganist civilizat, multumit de masina lui.

Felicitari pentru alegerea marcii si pt. faptul ca ai trecut peste "zvonistica preconceputa" despre Logan, care a indepartat pe foarte multi de la achizitie.

Cat despre sofat si comportamentul in trafic, cred ca tine mai mult de priceperea/abilitatile personale ale fiecaruia la volan si de cei 7 ani de acasa (... respectiv mai putin de Rolls Royce si lorzii englezi care au soferi si nu-si conduc singuri masinile)

Eventual schimat titlul threadului in "Loganisti care se fac de ras".

Comment

Am vazut in trafic un Logan de 1.4 pe care scria mare GLONT
      Amuzant
      Saab 9-5 Aero

Comment

Intr-adevar am văzut şi eu mulţi conducători de logan care conduc dezastruos, taie benzile cum vor ei, nu semnalizează la schimbarea direcţiei de mers, arunca hartii din maşină şi multe altele, dar sincer vorbind nici de ceilalţi conducatori de alte marci nu imi este frica, mai ales cei cu nr de Bulgaria.

Comment

Mi se pare o asociere total gresita intre un anumit tip de om si o masina.
          N-are nicio treaba faptul ca incultii, prostii si nesimtitii conduc logan.
          Nu cred ca ar trebui sa ma simt eu prost, om civilizat, pentru intamplarea ca am logan doar din cauza faptului ca masina asta mai e cumparata si de semianalfabeti sau de alte scursuri ale societatii.
          Pur si simplu am masina pe care mi-am permis-o, o intretin cat pot de bine si ma comport absolut normal fara niciun fel de frustrare.
          Se pare ca asta e cuvantul cheie, frustrare. Frustrati sunt cei care nu stiu ce sa-i mai faca masinii sa iasa in evidenta, te depasesc doar ca sa-ti taie fata si sa-ti arate ca el calca mai tare acceleratia ca tine sau alte situatii de gen care nu tin absolut deloc de masina pe care o poseda.
          E clar o idee preconceput gresita faptul ca "loganistii" sunt facuti de ras de alti "loganisti", n-are nicio treaba nesimtirea omeneasca si prostia cu ce marca de masina conduci.
          Singura explicatie de asemanare/asociere a "prostului" cu "loganul" ar fi ca loganul e la indemana oricui pentru ca e ieftin.
          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Exista giboni la volanul tuturor marcilor....threadul asta il consider rezultatul unei mici frustrari. Ce treaba ai tu (logan1616v) cu ce face altul, indiferent de masina pe care o conduce?!

Comment

Corect! sunt salate pe toate marcile de masini! totusi am constatat ca predomina mistretii pe bmw si benz care sunt fondatori ai nesimtirii absolute!
              Keep walking...

Comment

Sa vezi mitocani in suvuri mari. Eu am ramas masca. Plus ca majoritatea conducatorilor auto sunt obisnuiti ca cei cu masini mai mari sa forteze intrarile si sa nu acorde prioritate.
                Mi s-a intamplat de cateva ori sa opresc la cedeaza de dreapta, iar celalat sa vrea sa ma lase tot pe mine sa trec, in conditiile in care eu nu aveam prioritate.
                Sau cand ii las uneori sa treaca, din bun simt pt ca respectivul avea coloana in spate, imi multumeste si cu stanga si cu dreapta.

Totusi, cred ca exista un anumit tip de persoane care atunci cand se urca la volan nu-i intereseaza destinatia ci felul in care ajung la destinatie:
                1. daca are ceafa lata si suv mare, isi impune respectul cu forta
                2. daca n-are ceafa lata si masina mai mica, taie calea si face slalom.
                Sunt si multi care isi castiga respectul in trafic, si pentru aceia, jos palaria!

Comment

Originally posted by PCH View Post
                  Exista giboni la volanul tuturor marcilor....threadul asta il consider rezultatul unei mici frustrari. Ce treaba ai tu (logan1616v) cu ce face altul, indiferent de masina pe care o conduce?!
                  Nu comentez partea cu frustrarea.

Incerc sa iti explic pe scurt.
                  Altii se comporta extrem de urat si automat suntem considerati si noi mitocani.
                  Eu imi fac datoria sa le spun tuturor cunoscutilor cu Logan sa se poarte frumos.
                  Discutia prezenta are scopul de a aminti si forumistilor ca au aceeasi obligatie atunci cand conduc.

Cand faci parte dintr-un grup, probleme indivizilor cu exteriorul se rasfrang asupra grupului.

Comment

@ logan1616v Ca idee - problema semnalata de tine nu poate fi plasata la nivel "identitar" unui grup al "loganistilor". Ca identitate - putem vorbi de "grupul care circula anapoda in trafic", etc

Nici macar la nivel identitar - ca popor - nu putem spune ca asa ceva ne caracterizeaza - desi unii se tot straduie sa puna stampile generalizate pe intregul popor - iar altii, care si ei fac parte din popor nu arata nici un fel de responsabilitate sau jena, pentru a se integra intr-un comportament adecvat, nu numai in trafic, ci in general.

Educatia facuta pe astfel de bloguri da rezultate mai greu, in mai mica masura. "Bunul simt" si "educatia" occidentalului a fost realizata si este in continuare mentinuta cu amenzi tot mai usturatoare, cu tot mai multe camere de supravegherea traficului si senzori. Sunt senzori care masoara distanta intre masini si iei amenda ca n-ai pastrat distanta (ca potential pericol in trafic).
                    Last edited by ion_R5; 16 December 2013, 20:59.

Comment

Felicitari @Logan1616v
                      Frumos thread si frumos sfarsit al postului #1. Asta pentru cine intelege ce ai vrut sa spui.
                      sigpic

Comment

Se continua aici
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google