Stiri Care Au Legatura Cu Masinile

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Stiri Care Au Legatura Cu Masinile

    Daca mai marii forumului nu au dorit deschiderea unei sectiuni de Stiri, deschid eu un thread.

    Si ca sa fiu si on topic :

    "10 camere supravegheaza traficul din judet
    SIBIU STANDARD : Sibiu - 12 August 2008



    Judetul Sibiu va fi monitorizat de camere radar amplasate in localitatile cu un numar mare de accidente
    Soferii care trec pe DN1 si DN7 prin Sibiu nu mai au scapare. In mai putin de trei saptamani, va incepe Big Brother iar ei vor fi atent supravegheati de peste zece camere video dotate cu aparate radar. "In aceasta saptamana vom incepe activitatea de amplasare a aparatelor fixe de radar pe DN1 si DN7 la Boita, Talmaciu, posibil la Cristian si Miercurea, iar in cel mult trei saptamani sistemul va fi pornit", a declarat comisarul Narcis Voinea de la Serviciul Politie Rutiera.

    APARATELE au deja aprobarea metrologica a Serviciului de Metrologie Legala, dupa montarea lor de-a lungul drumurilor nationale fiind o chestiune de cateva zile pana la darea in folosinta. Amenajarea incaperii de unde vor fi monitorizate aparatele radar se va face la sediul IPJ in scurta perioada anuntata de comisarul Voinea, pentru ca peste trei saptamani cand radarele vor "da" amenzi camera ar trebui sa fie operationala. Aceasta masura de monitorizare a traficului rutier a luat in vizor cele trei drumuri nationale considerate drumuri ale mortii, DN1, DN2 si DN7, din cauza numarului mare de accidente grave si foarte grave, campania nationala de reducere a accidentelor rutiere dand rezultate imbucuratoare de la demararea ei la mijlocul lunii iunie. IN LUNA august a anului trecut, pe DN1 si DN7 pe raza judetului Sibiu au avut loc 22 de accidente grave soldate cu cinci morti si 20 de raniti grav. Aceeasi perioada a anului 2008 n-a inregistrat niciun mort in cele cinci accidente, doar sase persoane suferind rani grave. "

    sursa

  • #2
    Rovigneta prin care este atestata plata taxei de utilizare a drumurilor nationale va putea fi achizitionata, incepand cu 2008, si cu valabilitate pentru o zi, alaturi de vizele pe o saptamana, o luna sau un an, fara ca regula sa fie aplicata autoturismelor si vehiculelor de transport marfa usoare.

    Rovigneta valabila pentru o zi, care va fi valabila pentru toate vehiculele cu exceptia autoturismelor si a vehiculelor de transport marfa avand masa totala maxima autorizata mai mica sau egala cu 3,5 tone.

    Sursa
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

    Comment


    • #3
      Cred ca e o greseala, poate incepand cu 2009, pentru ca din cate stiu eu in prezent nu sunt rovignete de o zi.

      Comment

      Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google