Deschid acest topic cu intentia de a promova o serie de produse specifice si o tehnologie aparent noua : injectia de oxihidrogen, gaz Brown sau HHO in vederea imbunatatirii combustiei.
Rezultatele asteptate sunt reducerea consumului specific si a noxelor.
Procedura de obtinere a gazului este electroliza apei sau a unei solutii de diferite substante care fac din apa un mai bun conductor.
Personal am un asemenea dispozitiv montat pe o Dacia Logan 1.5 Dci 70 CP.
Rezultatul m-a incurajat sa incers sa vand si altora aceste produse.
Sunt, dupa stiinta mea si altii in tara care incearca sa-si construiasca - datorita simplitatii - dispozitive asemanatoare.
Unii au rezultate semnificative.
Altii - chiar cu generatoare cumparate de ne net- nu au obtinut rezultate.
Intentia mea este sa ma rezum la aplicatia pe Dacia Logan, la diesel am experienta dar pe benzina problema o reprezinta semnalul sondei Lambda si aici poate sunt pe acest forum persoane pregatite sa gasim o solutie.
Sau care au de vanzare un produs in acest sens.
Rezultatele asteptate sunt reducerea consumului specific si a noxelor.
Procedura de obtinere a gazului este electroliza apei sau a unei solutii de diferite substante care fac din apa un mai bun conductor.
Personal am un asemenea dispozitiv montat pe o Dacia Logan 1.5 Dci 70 CP.
Rezultatul m-a incurajat sa incers sa vand si altora aceste produse.
Sunt, dupa stiinta mea si altii in tara care incearca sa-si construiasca - datorita simplitatii - dispozitive asemanatoare.
Unii au rezultate semnificative.
Altii - chiar cu generatoare cumparate de ne net- nu au obtinut rezultate.
Intentia mea este sa ma rezum la aplicatia pe Dacia Logan, la diesel am experienta dar pe benzina problema o reprezinta semnalul sondei Lambda si aici poate sunt pe acest forum persoane pregatite sa gasim o solutie.
Sau care au de vanzare un produs in acest sens.
Comment