Astept sa vad ce reusesti
Sistemul AFU
Collapse
X
-
Originally posted by alindrgn View PostAndrei, am abs pe masina...Am vreo sansa sa activez afu? Ca la mine nu e activ...Si cristi...Nu comparam autocarul cu loganul
Din 10 postari...Tu tot nu ai inteles ce inseamna AFU ...
AFU nu inseamna beculete care palpaie cand franezi agresiv,este intr-adevar legat de acest sistem.Asistenta la Franare de Urgenta,la peugeot se cheama EBS ...Inca odata...
In emergency situations, many drivers do not immediately brake sufficiently quickly and hard. The emergency braking assistance system increases braking depending on how quickly the driver steps on brake pedal. This triggers maximum brake force almost instantly.
The emergency braking system automatically increases braking strength when necessary."
Aprinderea de beculete la franare violenta,nu inseamna AFULast edited by Cristi_Xp; 13 August 2008, 20:40.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Se poate activa aprinderea avariilor la franarea violenta la Loganurile cu ABS, cu ajutorul a niste cabluri trase intre UCE ABS si UCH dar e mai complicat. Cel mai simplu e cum a zis si Sonykel, cu un modul montat.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View PostNu stiu daca se activeaza pur si simplu...Ar trebui sa fie in legatura cu senzorii de ABS,care in momentul in care detecteaza pierderea de aderenta si incepe pedala sa "tremure" sa iti aprinda si avariile...
Comment
-
N-am sugerat asta,am spus ca se poate face...Oricum nu asta este rolul lor,sa se aprinda cand intra ABSul,ci doar la franarea violenta.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Rezumat. Afu nu se poate "activa" la masinile cu abs fara afu din fabrica. Punct. Restul sunt "tiganeli". Cum s-a explicat in nenumarate randuri, afu nu inseamna sa se aprinda avariile la o franare puternica. Deci, alindrgn, daca ai ph1 cu abs, nu poti activa nimic in el.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
sebi de la brasov si-a pus acest modul pe butonul de la geam. are mcv laureate ph1. are si el abs, si atunci nu vad de ce eu nu as putea...doar ca nu stiu unde se gaseste :|Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
nu...nu franeaza mai tare cand apesi pe buton. l-a legat la buton pentru a-l alimenta. acest sistem iti aprinde avariile la o franare brusca, nicidecum nu franeaza mai bine. AFU=asistenta la franare de urgenta.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Introducerea in dotarea standard a automobilelor a sistemului de asistenta la franarea de urgenta (AFU) poate reduce numarul accidentelor rutiere mortale cu 10% in Europa, in conditiile in care pentru o decelerare de la 90 la 0 de kilometri pe ora (km/h) se poate castiga o distanta de cinci metri.sigpic
Comment
-
ti s-a explicat de 20 de oameni ce inseamna AFU,si ca AFU nu inseamna sa aprinzi avariile cand franezi tare.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
la sebi la masina mai are un fir care ii vine de la tabloul de bord sau de la casetofon ( la unele modele ) pentru impulsul de kilometraj, si modulul doar interpreteaza viteza cu care te deplasezi - mai exact scaderea brusca a numarului de impulsuriNever argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience
Comment
Comment