As vrea sa imi iau si un MP3 si casti, dar nu as vrea MP3 la care sunetul sa fie limitat, cum stiu ca e la Sony, etc. Ce MP3 bun stiti, care sa se auda si tare, si clar ? Ma gandeam la un moment dat la un iPod Shuffle generatia 4, dar am auzit cum ca si acestea ar fi limitate, si am fost ieri la reprezentanta iStyle din Afi Cotroceni, am ascultat un iPod Shuffle la niste casti "Beats by Dr. Dre", dar mi se parea ca la fel, se aude destul de incet, si avea si bateria descarcata, ca imi zicea vocea aceea ca "Battery Low". Cineva imi zicea ca exista posibilitatea ca sunetul sa fie limitat datorita bateriei slabe, dar baiatul de acolo nu stia nimic de genul.
In manualul lui, descarcat de pe net, se vede ca se poate pune limita din iTunes pe iPod, dar nu stiu daca acela testat de mine avea acea limita, sau nu. Rog pe cine are iPod Shuffle de pe acest forum, sa ma lamureasca. Multumesc
In manualul lui, descarcat de pe net, se vede ca se poate pune limita din iTunes pe iPod, dar nu stiu daca acela testat de mine avea acea limita, sau nu. Rog pe cine are iPod Shuffle de pe acest forum, sa ma lamureasca. Multumesc
Comment