Pareri IPod Shuffle 4th Generation

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pareri IPod Shuffle 4th Generation

As vrea sa imi iau si un MP3 si casti, dar nu as vrea MP3 la care sunetul sa fie limitat, cum stiu ca e la Sony, etc. Ce MP3 bun stiti, care sa se auda si tare, si clar ? Ma gandeam la un moment dat la un iPod Shuffle generatia 4, dar am auzit cum ca si acestea ar fi limitate, si am fost ieri la reprezentanta iStyle din Afi Cotroceni, am ascultat un iPod Shuffle la niste casti "Beats by Dr. Dre", dar mi se parea ca la fel, se aude destul de incet, si avea si bateria descarcata, ca imi zicea vocea aceea ca "Battery Low". Cineva imi zicea ca exista posibilitatea ca sunetul sa fie limitat datorita bateriei slabe, dar baiatul de acolo nu stia nimic de genul.

In manualul lui, descarcat de pe net, se vede ca se poate pune limita din iTunes pe iPod, dar nu stiu daca acela testat de mine avea acea limita, sau nu. Rog pe cine are iPod Shuffle de pe acest forum, sa ma lamureasca. Multumesc
    Last edited by blanarucristi; 9 January 2014, 12:22.
    Logan Ambition 1.6 8V

O sa incerc sa fiu scurt:
    Ipod shuffle e slab la calitatea sunetului, nu ai ce sa faci cu el daca vrei calitate. Si nu, nu se limiteaza sunetul cand are bateria mai slaba.
    Castile alea sunt niste cacaturi, sunt nesimtit de scumpe pt ce calitate ofera, sunt execrabile daca e sa comparam cu pretul lor, se aud precum unele casti cu mult mai ieftine. Pana la urma era si de asteptat, eu cand am auzit ca vrea Dre sa scoata niste casti dinainte sa apara nu aveam o parere buna deloc, vrei sa iei niste casti de la o firma care face casti de zeci de ani sau niste casti facute de naiba stie cine, pe care si-a trecut un rapper numele? O porcarie mai mare ca asta rar vezi.
    Vrei casti in ear sau over ear?
    Eu iti recomand un telefon cu android si cumperi programul power amp, se aude foarte bine, are niste setari bune, un egalizator, bass boost, treble si limitare care isi face si ea treaba excelent. Am avut ipod nano 4, se auzea ok dar daca vrei ceva mai multisor bass nu ai de unde, ca avea doar preset eq si bass boost-ul nu era cine stie ce. Sora mea are ipod shuffle si e slab, se aude prost, incet si bass lipsa.
    Acum ascult pe power amp, l-am avut pe samsung galaxy mini II si se auzea bine, acum am un allview p5 alldro care are amplificator yamaha incorporat si se aude si mai bine. Casti am avut multe de la sennheiser, cx 300, cx 500 (se aud la fel), cx 280 si altele ce nu prea merita mentionate, printre care si niste sony mdr zx 300, slabe rau si astea, iar acum am Beyerdynamic DTX 71 ie care se aud super. Oricum, mult mai bune decat orice am mai avut inainte. Sennheiserurile ce le-am avut au bass ok dar medii si inalte foarte slabe, beyerdynamicurile sunt ok pe toate frecventele. Bass la greu, prea mult as spune, preferam sa fie si mai ok la inalte, desi oricum au o sensibilitate foarte buna, am ascultat melodii pe care le stiam pe de rost cum nu le-am mai ascultat niciodata, practic unele melodii se aud foarte diferit fata de cum se aud in boxe, sau in niste casti mai slabe. Eu deja as vrea calitate mai multa, ca asa am fost mereu, am luat casti din ce in ce mai bune, deja mi se par slabute la inalte astea, dar le am de vreo 2 ani deja, dar comparate cu ce am avut, comparate cu alte casti de pana in 250 de lei, sau comparate cu ce casti asculta oamenii in general, sau cu ce casti vin telefoanele stock, astea sunt fenomenale. Daca vrei calitate nu vei obtine cu niste casti stock, cu care vin telefoanele sau alte mp3 playere. Degeab cumperi power amp daca nu ai niste casti cat de cat ok. Am si testat tot felul de casti care vin la pachet cu diferite telefoane (nokia, samsung, sony, tot felul de modele) si mi se par de-a dreptul execrabile.
    Last edited by ionescu liviu; 10 January 2014, 02:14.
    http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google