RCS-RDS Pregăteşte Oferte Cu Tablete şi Televizoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu am ales tableta 3g. la care nu platesc absolut nimic.

Rata la tv era undeva la 30 lei, abonamentul eu il platesc cam 60 lei ( net, cablu, telefon )

Nu mi se pare deloc o teapa din moment ce tu esti deja abonat si nu ai de gand sa renunti.

30 x 24 luni = 720 lei ... eu zic ca nu e deloc teapa pt un full hd
    sigpic

Comment

Originally posted by Razvy View Post
      cineva spunea mai devreme de un LG de 42 de toli. Cat se plateste rata pentru el, si cat e abonamentul lunar ?
      Fane, la fel si la tine, ce TV ai luat, cat e rata si cat abonamentul?

Va demonstrez in maxim 2 fraze cum ati luat teapa
      Bai Răzvane tu gândești cu teapa ta?
      Eu dacă deja am abonament la rds și nu vreau sa renunț la el în viitorul apropiat este mult 720 de lei pentru un TV 42 inch full HD cum și-a luat colegu?
      Eu zic sa te mai gândești.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
      sigpic

Comment

Fane, tu ai abonament de 60 de lei. Daca il aveai de 30 ca multi altii, te obligau sa-l ridici la 60.
        Adica 30 rata + 30 in plus la abonament, = 60.
        60 * 24 = 1440. Cam atat e unul nou prin diverse magazine de electronica
        Cel putin atat e LG-ul de care se vorbea mai devreme, nu stiu ce ai tu.

Un coleg golanist din TM (Goporiky), are abonament de 35 lei/luna. I se cere sa treaca la 60 lei/luna + rata 30 de lei pentru un tv. Sincer nu mi se pare normal ;)

Comment

Alooo, frana... Despre ce abonament discuti aici la 30 lei? Abonament specific unui singur serviciu sau complet? Eu am abonament la rds (tv+internet, fara telefonie) si platesc 54 lei, n-am auzit de abonament la toate serviciile de 30 lei. In teorie daca-mi iau televizorul de la ei as plati 54 lei + 30 lei(rata la tv) = 84 lei/luna?

Comment

Exact andrey, acum spune tu e bine sau nu?
            Răzvane nu ai rds dar vorbești ca te obliga rds-ul sa îți mărească abonamentu?
            A primit și un coleg de serviciu oferta și are doar un abonament de televiziune de 29 lei, nu l-a pus sa plătească mai mult abonamentul, pretul abonamentului rămânând același

sigpic

Comment

Eu nu stiu de ce va tot contrati,scrie clar in primul post ce si cat plateste.. In functie de avansul dat pt scula,de ce combinatii de servicii aveti acasa..
              Ce ma enerveaza la astia.sunt pisalogi..au venit o data la usa..le-am spus ca nu am contractul pe numele meu..deci nu pot face nimic.A 2 zi au venit din nou..
              Last edited by micutzu666; 4 April 2014, 10:18.
              Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Varianta de fidelizare/retentie acceptata de mine nu a presupus nici o modificare a tarifului abonamenului. Am abonament la tv+net pentru care s-a modificat doar perioada minima contractuala. Am platit un avans de 200 lei cand am ridicat tv-ul iar rata este de 55 lei. In total tv-ul ar ajunge la un pret de 1520 lei. Tinand cont ca a venit un agent la mine la usa(cine a mai facut rate stie mai bine cum e cu acordarea creditelor) iar singurul meu drum a fost pana in sediul de cartier rds eu unul consider ca toata treaba asta e chiar ok...
                Laureat 1.4mpi, gris platine

Comment

doar de curiozitate, TV-ul e acela de 42" ?
                  Daca da, multumesc de observatie, le-ai raspuns tuturor la intrebarea legata de teapa

Comment

Da, este LG de 42"... dar eu nu inteleg cum e cu teapa asta;abonamentul la net si tv oricum l-as fi pastrat
                    Laureat 1.4mpi, gris platine

Comment

Lasa-l pe Razvy, viseaza la net de 1000Mps de la UPC!
                      sigpic

Comment

Ambx, care e suma pe acre o vei plati pe tv? La aia ma refer, nu la abonament.
                        bGy, cum spuneam, nu toti au bani de configuratii pentru viteza aia de net de la RDS. Si daca nu vorbim de fibra, ci de cablaj normal cum e la blocuri, UPC cam bate RDS-ul. In primul rand la calitatea imaginii pe tv, apoi la internet daca nu vorbim de fibra.

Sent from my ODYSEA-4 using Forum Runner

Comment

Ahahaha în București este numai fibra pe rds

sigpic

Comment

Pana si in Zimnicea, tot fibra este. Doar in Timisoara, nu. Mai exact, pe strada lu' Razvan.
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Din 2006-2007 am fibra de la rds...asa ca nici nu se pune problema sa mai existe pe undeva cablu.

Colegul ambx, va plati pe led-ul LG de 42" fix 1520 lei, mai putin decat costa el in magazin cu banii jos.
                              sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

O sa caut sa iau si eu unul, sa-mi iau teapta

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google