RCS-RDS Pregăteşte Oferte Cu Tablete şi Televizoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu lua Cezar, iti iei teapa 100 % vine agentul la usa si ti-l baga pe gat, o sa te constranga sa il iei, treaba ta.
    Sa nu zici ca nu ti-am zis
    sigpic

Comment

Nu e nicio teapa asta-i clar insa pe site-ul lor de ce nu apare chestia asta? Nu vad sa promoveze oferta in niciun fel.
      Last edited by Niki; 5 April 2014, 07:36. Reason: nicio, niciun

Comment

Pentru ca nu toată lumea poate sa beneficieze... E vorba de o oferta door to door

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
        sigpic

Comment

exact... 1520 lei este costul total al tv-ului.
          repet nu mi s-a modificat nimic legat de pretul abonamentului la net+tv; eu personal nu consider campania ca fiind o teapa, oricum fiecare isi face singur calculele.
          Laureat 1.4mpi, gris platine

Comment

Rog miticii sa lase impresiile lor legate de RDS. Cu ce rahat ne incalzeste pe noi restul faptul ca in bucuresti e fibra peste tot, cand in Timisoara, Cluj, Arad, Oradea si probabil si prin alte locuri, fibra optioca e doar la case. Acum incep sa traga fibra si in blocuri, dar pana ajung cu ea in apartamente, mai dureaza.

Cum spuneam bGy, cu ce rahat ma incalzeste faptul ca am fibra si net de 1000 Mbs daca nu am calculator pentru asa ceva?
            a, da, ma laud ca am tv "ieftin" de la erdeesh

ambx, cauta televizorul pe net si vezi la ce preturi il gasesti, apoi cauta si alte TV-uri cu caracteristici similare

Comment

L-am cautat eu, nu îl găsești la pretul asta.
              Razvy, unii dintre noi care am optat pentru netul asta de 1000Mbs avem și specificații la PC, sau vrei sa îți fac print screen la i7-le meu cu SSD 530 120gb de la Intel.
              Ai specificații, bagi net, nu ai, ramai pe UPC cu 50Mbs

sigpic

Comment

Originally posted by bGy View Post
                Razvy, unii dintre noi care am optat pentru netul asta de 1000Mbs avem și specificații la PC, sau vrei sa îți fac print screen la i7-le meu cu SSD 530 120gb de la Intel.
                Te mai intreb inca odata...La ce iti folosesc tie astia 1000 de Mbs? Chiar daca ai PC performant,,tot la fel de repede ca mine intri si pe Logan Club Forum.
                Deci? Doar nu descarci toata filmoteca video & audio de pe servere gen Torente sau Strong dc++...?

Pt mine unul,,,oferta RDS cu TV sau tableta este OK..dar asta e, acum sunt la Dolce cu alta tableta si alte grile de posturi si alte nebunii.

Comment

Ma ajuta la activitatea pe care o practic eu online...
                  Pentru mine online nu înseamnă doar loganclub... De multe ori am nevoie sa descarc foarte repede niște fișiere pentru editare video, nu am chef sa stau 2 ore pentru 20 GB, este un exemplu, nu are importanta oricum la ce ma ajuta pe mine... Era vorba de RDS vs UPC, niciodată în visele lor UPC-ul nu va ajunge nici la degetul mic al rds-ului

sigpic

Comment

Toate astea vorbin de internet. Daca comparam si calitatea video,upc e peste rds cu mult.

Deja e off topic,pentru ca aici vorbim strict de oferta celor de la rds,cu televizoare si tablete.

Sent from my Samsung Galaxy Ace+ using Forum Runner
                    My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Originally posted by ambx View Post
                      In total tv-ul ar ajunge la un pret de 1520 lei. ..
                      Originally posted by Razvy View Post
                      ambx, cauta televizorul pe net si vezi la ce preturi il gasesti,)
                      1520 la RDS......1679 la Emag

1520 la RDS.....1799 la Domo

1520 RDS......1641 la PcGarage.... si lista poate continua....

Eu zic Razvy sa te mai gandesti asupra tepei!
                      Acum tinand cont ca astia 1520 de lei ii platesti in rate egale fara dobanda,,e mai mult decat SUPER OK oferta,,,fata de concurenta care ar oferi acelasi tv in rate CU DOBANDA ENORMA.

Deci,,,ai dreptate,,,e cam MARE TEAPAAAAAAAAAAAAAAAA....

@Bgy,,,sper ca esti de acord cu mine ca pt un navigat de acasa pe net este de ajuns si o viteza de 5 Mbs...acum ca tie iti folosesc astia 1000 de Mbs pe secunda pt munca,,sunt rare cazuri ca ale tale.

Tie unul iti trebuie net de viteza,,,,mie NU, ca imi sunt de ajuns astia 100 de Mbs de la Dolce, tie iti sunt de ajuns grilele de posturi Tv Digi,,,,mie NU,,,ca sunt prea putine si sunt de rahat, tie iti sunt de ajuns minutele de telefonie in reteaua lor,,,,mie nu, ca am de la Romtelecom sa sun peste tot in toate retelele fixe din romania plus mobil cosmote si international fix in EU.

Asa ca fiecare isi alege ce vrea, pt nevoile fiecaruia,,iar eu i-am insirat pe toti 3 ( Rds, Upc, si Dolce) astia pomeniti si pot face niste comparatii.

Toate astea vorbin de internet. Daca comparam si calitatea video,upc e peste rds cu mult
                      . ..Aici Andrei are dreptate...
                      Last edited by Ivan Marian; 5 April 2014, 14:41.

Comment

Corect asta am zis de la început, fiecare își alege providerul după poftele inimii sale.
                        Sunt de acord cu tine, netul de 1000Mbs e anapoda dacă doar downloadezi de pe torrente și pentru home use în general.
                        Sa lăsăm de o parte serviciile de net și televiziune...

Oferta e nemaipomenita cu un preț mult sub prețul individual al produsului pe piața.
                        Cine își dorește un nou TV la preț mai mic decât în magazin și în rate fixe pe deasupra, oferta e foarte bună și ar trebui sa profite de ea.
                        La fel a fost și într-un an cu telefoanele mobile la preturi excelente pentru abonații Digi Mobil...
                        Va invit la mine sa va uitați la RDS TV bineînțeles pe programele HD pentru ca totuși suntem în secolul 21 și apoi vorbim și de calitatea video.
                        Degeaba ai televizoare performante când prima TV încă mai difuzează emisiuni în format 4:3
                        Repet,in secolul 21
                        Last edited by bGy; 5 April 2014, 14:46.
                        sigpic

Comment

Ma enervati,il chem pe hopa Mitica ce-a venit de 2 ori si mi iau si eu tivi dasta led.La naiba!
                          Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Originally posted by bGy View Post
                            Degeaba ai televizoare performante când prima TV încă mai difuzează emisiuni în format 4:3
                            Repet,in secolul 21
                            Prima ca Prima, dar ANTENELE se văd ca dr@cu și alea,,,Kanal D....etc...
                            Vorba ta...au apărut tv-uri cu rezoluție 4K......pt cine???

Comment

Am discutat la RDS-RCS, si oferta e valabila si in Braila. Luni ma prezint pentru televizorul LG de 107.

Comment

Am fost la RDS(sediul central), din pacate in Braila au doar oferte cu tablete, televizoare nu au momentan si nici nu stiu daca o sa aduca.
                                Trebuie sa te prezinti cu buletinul, sa nu fii in perioada contractuala, si sa ai minim 2 servicii. Mai multe detalii nu au vrut sa-mi dea.
                                Daca intereseaza pe cineva au urmatoarele modele:
                                - Allview City+
                                - Allview Ax4nano (3G)
                                - Samsung T110
                                - Samsung T111(3G)
                                Care i-a imbracat, ca vroiam sa iau o tableta 3g si un tv lg de 106(pe doua abonamente). Mai asteptam cu tv-ul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google