RCS-RDS Pregăteşte Oferte Cu Tablete şi Televizoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu unu am trecut de la UPC la rds fără remușcări și la 30 de lei am tot ce am nevoie... Sa nu mai spun de canalele HD care la UPC costau o gălăgie de bani, de altfel asta s fost motivul trecerii la rds

Originally posted by mr.K View Post
    E nemaipomenita oferta!
    Arată-mi și mie unde ai văzut tu ca acel TV e mult peste prețul pieței.
    Eu îl vad mai ieftin decât la alte magazine sau nici măcar nu te-ai sinchisit sa îl cauți?
    Last edited by IancuMIC; 16 March 2014, 13:42.
    sigpic

Comment

Dupa cum am spus mai sus,,si vecinul a confirmat ca ar fi mai ieftine fata de piata.

Acum e simplu,,te duci la RDS,, intrebi ce model de TV au, cu ce pret il ofera ei la abonament si apoi iei magazinele de electronice la rand si compari preturile.
      Daca oferta este intradevar OK,, eu unul nu vad de ce sa nu treci la oferta lor, bine,,in afara de grila posturilor care mie unul nu imi place.

Comment

M-am hotarat pana la urma sa beneficiez si eu de oferta de retentie si am comandat tv-ul de 42 inch. Pana acum nu am primit decat mesajul: "echipamentul nu este momentan disponibil revenim in 5 zile....."
        Laureat 1.4mpi, gris platine

Comment

Am un amic care lucrează la ei și cică se dau pe anumite zone... Mai mult depinde cică de noroc.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
          sigpic

Comment

Astazi am ridicat si eu tv-ul; comanda a fost data in data de 10.03

Comment

Poti sa pui o poza cu el?> model?
              Ms

Comment

Originally posted by ambx View Post
                Astazi am ridicat si eu tv-ul; comanda a fost data in data de 10.03
                Ne spui și noua ce model este?

sigpic

Comment

Stimati colegi,
                  In speranta ca ma puteti ajuta, vin si eu cu o mare rugaminte la voi. Sunt abonat la RDS si nu sunt foarte multumit dar nici nu ma plang, e loc si de mai bine, dar si de mai rau, au scos Discovery pentru a face loc canalelor proprii, in fine, nu comentez, problema e urmatoarea: In iarna am "profitat" de oferta de sarbatori si am cumparat un SMART TV SAMSUNG UE40EH5300 cu internet, figuri si d-astea, am luat si un card CI sa nu mai ma chinui cu 10 telecomenzi dupa mine. Toate bune si frumoase pana am dat pe functia de cautare automata, a bagat o suta si ceva de canale din care personal ma uit la o treime, bun, dau sa caut functia "delete" la programele care nu ma intereseaza plus cele dublate cu HD si... surpriza, n-am gasit functia de stergere a programului. Dupa 3 luni de cautare prin meniu trag concluzia ca ori sunt prost pri tampit ori nu sre functie de stergere a programului? Adica pentru a vedea un canal alerg prin toata puzderia de programe ca sa gasesc programul dorit? Am incercat sa memorez manual dar si acolo ma uit ca gasca in lemne, prea complicat, asa ca daca aveti vreo idee de a selecta doar programele dorite, dati un sfat, ca nu costa, multumesc mult si astept ajutor. Poate ar trebui deschis un topic cu tutoriale pentru programarea TV-urilor, tabletelor, smartphone-uri si alte gadgeturi aparute pe piata. In speranta ca ma puteti ajuta va salut.
                  Cu stima
                  Nu esti beat atata timp cat poti sa zaci intins pe parchet, fara sa te sprijini. (Murphy)

Comment

Originally posted by bGy View Post
                    Ne spui și noua ce model este?

am optat pentru modelul 1 de 42" - 42LN5400
                    Get information on the LG 1080p LED TV - 42'' Class (41.9'' Diag) (42LN5400). Find pictures, reviews, and tech specs.

Comment

@dinita george,

Fii atent cum faci, solutia e foarte simpla si eleganta in acelasi timp.

1. Download-ezi de pe net programelul "SamsChannelEditor-v0.11" (posibil sa fi aparut si o versiune mai noua intre timp)

2. faci rost de stick USB pe care in prima faza il formatezi OBLIGATORIU FAT32. (altfel nu-ti vede lista din TV)

3. bagi stick-u' in TV si accesezi Meniu - Canal - transf. lista canale (introduci cod pin, daca e cazu')- Export pe USB
                      - practic se copiaza lista defaul din TV in format .scm

4. Introduci stick-u' in computador, deschizi SamsChannelEditor, editezi programele. le stergi fct. de preferinte, etc...de aici te prinzi tu ca e f. simplu

5. La final nu uita sa salvezi lista (merge cu overwrite peste), scoti stick-u' il bagi in TV, urmaresti pasii de la pct. 3, insa, logic, la final dai Import pe USB, dai ok, etc

6. VOILA! noua ta lista personalizata a fost aplicata cu succes!

7. iti desfaci o bere, doo, trei, etc.

Am 2 TV Samsung de generatie noua acasa, diferite de modelul tau, insa meniurile sunt cu siguranta asemanatoare.
                      Din 130 canale am ales doar vreo 53, restul d.p.m.d.v. sunt kkturi.
                      Editarea propriu-zisa a programelor nu dureaza mai mult de...sa zic 5-7min si asta cu tot cu stergere, ordonare si alte "mofturi" de-astea.

Bafta! ca succesu-i asigurat.
                      Last edited by Kojak; 3 April 2014, 16:45.

Comment

Nene @Kojak,
                        doar atat iti zic:cand ai chef de o bere da-mi un semn, cu mare placere te cinstesc, m-ai scos din mare dilema...
                        Nu esti beat atata timp cat poti sa zaci intins pe parchet, fara sa te sprijini. (Murphy)

Comment

Ma bucur daca am putut sa-ti fiu de ajutor.

Comment

haideti sa va zic si varianta mea.

eu sunt utilizator cablu,net si telefonie fixa rds...

au venit si la mine la usa sa-mi faca oferta numai daca prelungesc abonamentul la ei.

sigur ca am fost de acord. nu am nimic de pierdut, oricum nu aveam de gand sa schimb furnizorul.

am optat pt tableta 3g, 5gb net pe luna , costuri 0...

legat de tv... este convenabil... lg led full hd... este undeva cu 250 lei mai ieftin decat pe piata ( aceeasi marca ) , daca stai sa calculezi ratele pe 2 ani.
                            sigpic

Comment

Sa mai zica acum baietii de la inceput care spuneau ca sunt proaste rau ofertele astea de la RDS ...
                              sigpic

Comment

cineva spunea mai devreme de un LG de 42 de toli. Cat se plateste rata pentru el, si cat e abonamentul lunar ?
                                Fane, la fel si la tine, ce TV ai luat, cat e rata si cat abonamentul?

Va demonstrez in maxim 2 fraze cum ati luat teapa

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google