Sa Cumpar Apartament Sau Sa Mai Astept?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa Cumpar Apartament Sau Sa Mai Astept?

Stau cu chirie de cativa ani si m-am hotarat sa ma asez la casa mea.
    Vreau sa cunoar cu banii jos, deci fara credit, un apartament.

Sa mai astept sa mai scada preturile? Sau sa cumpar acum? Cam cat mai estimati ca o sa scada preturile?

Momentan dau 300 de euro pe luna chirie.

Depinde de oras.

Comment

orasul: iasi

Comment

Eu nu inteleg ce spanac e de gandit la treaba asta. Cu cat crezi tu ca vor scadea preturile? Sau, hai sa te intreb altfel: in cat timp crezi tu ca vor scadea preturile, avand in vedere ca la fiecare luna care trece mai adaugi inca 300E la pretul apartamentului (banii dati pe chirie, in loc sa te muti in apartamentul tau)?
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Slabe sanse sa scada preturile la apartamente curand .. mai bine, daca tot ai posibilitatea sa cumperi un apartament cu banii jos, nu mai astepta .
          http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

Originally posted by vitriol View Post
            300E la pretul apartamentului (banii dati pe chirie, in loc sa te muti in apartamentul tau)?
            Probabil lucreaza intr-un sistem in care are drept la compensatie pentru chirie...

Comment

Se pot face combinatii si in sistemul ala de compensatie pentru chirie
              sigpic

Comment

Nu lucrez la politie sau in alta parte ca sa am chiria decontata...
                In proportie de 80% sunt deja hotarat sa cumpar, insa o parere in plus nu strica...

Pe net sunt multi care spun ca o sa mai scada, insa pe de alta parte m-am saturat sa dau atatia bani lunar pe chirie...

Comment

Depinde ce tip de apartament doresti, ce dotari, in ce buget.
                  In Iasi, apartamentele cu 2 camere au ajuns la un pret minim, mai jos de ala nu cred ca se mai complica cineva sa vanda fara a avea un motiv obiectiv: plecare din tara, deces.
                  Cele cu 3 camere, dotate, si-au atins minimul, acum sunt in crestere.
                  Cele cu 4 camere-niciodata nu vor fi prea ieftine.
                  Cele cu 5 camere-a clientii lor, oferta nu e asa mare.
                  Vorbim de apartamente in blocuri vechi.

Apartamentele in blocuri noi- preturile au scazut oarecum spre cele reale, nu fantasmele dezvoltatorilor.
                  Ai de unde alege. Eu nu m-as orienta spre vreun complex de locuinte aflat la vreo margine de oras.

Chiar daca ai banii, nu e simplu sa gasesti ce doresti, dar poti negocia altfel cu proprietarul care nu trebuie sa astepte pana o banca iti va aproba creditul (daca iti va aproba).
                  Cauta un apartament sa aiba macar centrala termica instalata.

De obicei, cu cash, apartamentele se cumpara inainte de venirea iernii, ai marja de negociere mai mare.
                  Last edited by mr.K; 17 March 2014, 09:33.

Comment

Vreau un 3 camere situat cat de cat central.

Din pacate cele noi nu imi inspira incredere sau sunt la marginea orasului, asa ca o sa iau unul construit cat mai aproape de 89.

Comment

Am locuit in iasi 23 de ani si intr-adevar, e naspa sa locuiesti la marginea orasului ca depinzi mereu de masina, mai degraba iti faci casa la marginea orasului si e ok.Te multi la marginea orasului, ok, dar tot la bloc?
                      In centru pretul sunt prea mari pentru ce ofera orasul, mai degraba cauti prin pacurari, sunt blocuri mai noi decat cele din tatarasi de exemplu.
                      Vezi si complexul ala din copou,e interesant amplasat.
                      Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

Lucrez in imobiliare ...lasa mi te rog o adresa de mail sa ti trimit niste oferte direct de la propietar la ce cauti tu...nu stiu ce preturi sunt prin Iasi..eu ma ocup doar de Bucuresti. Preturile oricum sunt in scadare...mai ales in Bucuresti..

Comment

Scad preturile, dar cu cat pe an? Suficient cat sa mai astept?

Comment

Originally posted by bGy View Post
                            Se pot face combinatii si in sistemul ala de compensatie pentru chirie
                            Eu va sfatuiesc sa fiti foarte cuminti!
                            Sunt multiple cazuri identificate si pusi la plata pentru sume primite ilegal.

Nu vorbesc din auzite!
                            Maaare grija!
                            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Daca preturile la apartamente vor fi anul acesta cu 5 % mai mici fata de 2014 la 50.000 euro apartamentul vei economisi in asa virtual fix 2500 euro ...suma total nesemnificativa raportata la cei 3600 euro pe care ii dai pe chirie intr-un an....
                              Deci nu vad unde-i scaderea pretului si beneficiul real in situatia in care mai astepti 1 an! Daca nu cumperi acum apartamentul pierzi de fapt 3600 euro.
                              "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google