Originally posted by Allyn_y
View Post
Dilema Achizitie Mcv Vs. Duster
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Da am vazut asta dupa ,dar eu am zis altceva.,daca se poate opta pt Ac la varianta Ambiance ? fara sa fii nevoit sa alegi Laureat
Adica asta + Ac
Ambiance
Airbag şofer şi pasager
ABS şi AFU (asistare la frânarea de urgenţă)
Direcţie asistată
Oglinzi cu reglaj manual
Proiectoare duble
Geamuri cu acţionare manuală faţă/spate
Pre-echipare radio
Banchetă spate rabatabilă 1/1
Trei tetiere spate reglabile în înalţime
Trei centuri de siguranţă, în trei puncte, pe bancheta din spate
Lunetă spate cu degivrare
Instalaţie de recirculare a aerului
Jante oţel de 16’
Decor interior carbon
Apărători vopsite
Geamuri electrice faţă
Închidere centralizată cu telecomandă
Bare de culoare neagră pe plafon
Airbag-uri laterale cap şi torace
Decor interior gri etoileLast edited by Allyn_y; 29 March 2014, 18:02.
Comment
-
-
la 17000 euro nu cred ca se mai merita Dacie.la 11-12 mii e ok noul mcv.un dokker sau un lodgy nu ra fi mai de ajutor?mergi asa mult in offroad?daca vrei sa fie musai 4x4 eu as zice sa te orientezi la un suv sh.la 11-12 mii euro posibil sa gasesti la sh ceva frumusel.Last edited by margelatu; 29 March 2014, 18:11.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
am 3 clienti care au duster.unul are probleme cu vopseua care s-a matuit pe aripi,a fost si la OPC.altuia i s-au desprins stickerele alea din spate de la portbagaj si are deja rugina sub masticul de la portiere(idem ca mine la lighean).al treilea a dat mai bine de 18 mii pe el ca e full plus toate cacarelele alea care se lipesc(accesorii) si a zis ca nu merita banii astia.daca nu ma crezi te pot pune in legatura cu 2 dintre ei.unul a mierlit-o din pacate.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
esenta s-a pierdut pe drum, offroad nu fac des, doar drumuri forestiere.
Daca iau duster probabil ca am sa fac si soft offroad mai mult.
Discutia era despre sh-uri, masina de weekend i-mi trebuie.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Cele 2 masini sunt facute pentru a indeplini sarcini total diferite. MCV-ul are ca punct forte CAPACITATEA DE INCARCARE iar Duster-ul CAPACITATI OFF-ROAD. Astea sunt criteriile de baza in functie de care ar trebui facuta alegerea. Restul sunt detalii.
@vyp75: Ati adus in discutie 2 aspecte foarte importante: drumurile forestiere (pe care ati vrea sa le strabatedi mai des )...si ca masina va fi de weekend (adica nu neparat pentru a cara diverse, multe chestii).
In aceste conditii alegerea logica va fi (un pic mai scumpa) Duster-ul 4x4 dci 110 Cp.
Dar eu nu sunt totusi in locul dumneavoastra si decizia finala va va apartine.
...da' tot Gusteru' se merita mai mult.
Comment
Comment