Opel Corsa C Sau VW Golf 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Oricum opinile sunt impartite,ramane de vazut...Eu vreau G4,tata vrea Corsa,iar mama vrea 206.Inainte mama vroia C3,insa am reusit sa o conving sa renunte la idee. La Golf este nasol ca nu prea gasesti decat peste 1500e,iar asta momentan depaseste bugetul.
    Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!

Comment

Golf 4 este o masina mult mai fiabila si mai sigura decat Corsa C, pe care as alege-o oricand fara sa ma uit la Corsa C, dar problema este ca au cam trecut 10 ani de cand a fost inlouit de Golf 5 (vorbesc doar de hatchback) asa ca trebuie sa cauti ceva ca sa gasesti un exemplar in stare buna. Daca vrei Golf 4, ia un benzinar 1.4 sau 1.6, pentru ca ai mai mult sanse sa aiba un rulaj acceptabil. Ar fi mai usor sa gasesti un unicorn, decat un TDI de 10 ani cu km putini (putini insemnand 200k ).

Bottom line: Golf 4 benzinar.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

mai bine c3 decat panarama aia de 206, e la fel de mica precum matizul, aproape ca n-ai ce sa faci cu ea ...
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Originally posted by Alex Matei View Post
          Trbuie sa specific ca bugetul este in jur de 1000-1500 euro.
          Scuza-ma, dar am citit dupa ce am scris mai sus.

What?! Tu iti bati joc de noi? Aia 1500E pune-i de-o parte si intreaba-ne exact acelasi lucru peste vreo 3 ani, cand masinile de care esti tu interesat probabil ca vor ajunge la bugetul tau.
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Bugetul este asa mic deoarece am achizitionat un kit de automatizare a portilor+ca am avut si o nunta la care am fost nasi. In plus nu imi bat joc de nimeni,eu doar v.am cerut o parere.Sa sti ca gasesti atat Golf cat si Corsa la 1500-1600e.Chiar o sa trec duminica sa vad ce mai este in targ in Pitesti.Gasisem un G4 la 1400e neinmatriculat in 2usi,dar avea partea superioara a haionului ruginita,in rest masina arata ok.(culoare gri)

Comment

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Doar ca mai trebuie platita taxa.

Comment

Daca te intereseaza consumul f mult ,golf 4 nu consuma atat de putin mai ales cele pe benzina,iar majoritatea sunt din primi ani de fabricatie.
                C3 nu gasesti in suma asta, insa avand in vedere ca este pt o femeie,ceva gen corsa,punto mi se par cele mai ok,insa conteaza in primul rand starea lor.

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

sau

Peugeot 206 nu prea gasesti in suma asta..sunt cateva insa in stare jalnica
                Fiat Punto mi se pare cel mai ok si cred ca ii va placea ca design
                Last edited by Allyn_y; 22 May 2014, 18:14.

Comment

Originally posted by Alex Matei View Post
                  Oricum opinile sunt impartite,ramane de vazut...Eu vreau G4,tata vrea Corsa,iar mama vrea 206.Inainte mama vroia C3,insa am reusit sa o conving sa renunte la idee. La Golf este nasol ca nu prea gasesti decat peste 1500e,iar asta momentan depaseste bugetul.
                  1500 de euro, atat, fix? Matiz!
                  Pai un Golf 4 in stare bunisoara e 2500-3000 de euro, n-ai ce face cu 1500 de euro.

Gasisem un G4 la 1400e neinmatriculat in 2usi,dar avea partea superioara a haionului ruginita,in rest masina arata ok.(culoare gri)
                  Probabil a fost rasturnata si reparata superficial.
                  Last edited by mr.K; 22 May 2014, 19:32.

Comment

Originally posted by Allyn_y View Post
                    Fiat Punto mi se pare cel mai ok si cred ca ii va placea ca design
                    Scuze, dar mie Fiat-ul în general mi se pare o "trompetă" de maşină.

Comment

Nu chiar. Sunt destul de fiabile.

Comment

I-am aratat cateva Puntouri si nu ii plac.Un Stilo a probat,gasisem unu inainte de nunta la vreo 2000e full,insa nu i-a placut tinuta de drum....

Comment

Ea fiind incepatoare nu vrea ceva puternic.
                          Tinuta de drum? Deja? Ca incepatoare?
                          Bai nene, da' stiu faci misto de noi. Ca incepator nu ai timp sa iti dai seama de tinuta de drum ci mai degraba te concentrezi sa gasesti pedalele si manetele.

Ia uite ce "bijuterii" de Golf la doar 1500 de euro.
                          http://www.autovit.ro/autoturisme/?d=0&q=golf&price[from]=1500&price[to]=1500
                          Last edited by mr.K; 23 May 2014, 11:18.

Comment

Nu ma intelegeti gresit,dar ca si incepator iti dai seama ca e ceva in nergula cand troncane,iar cand franezi se aude un suierat ? Exact defectele acestea le avea masina respectiva.Pt a observa niste defecte eu consider ca nu trebuie sa fi expert.

Comment

Tui nu stii atunci definitia tinutei de drum.
                              Incepeam sa ma ingrijorez ce nu-i placea la tinuta de drum a unui Stilo, parerea mea e masina e chiar in regula la capitolul asta si la banii pe care-i dai pe una sh.

Comment

Apropo de pedale, sotia mea a condus de curand masina mea cea mica, ce e manuala. In restul timpului conduce camionul automat.
                                Stii care a fost prima reactie? "Care-i frana si care-i ambreiajul?"
                                A 2 a reactie "De ce urla asa"
                                Si vreau sa subliniez un lucru: muierea asta SE DA pe circuitele de karting! Si nu pe alea de amatori!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google