Opel Corsa C Sau VW Golf 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ok,imi cer scuze atunci pentru exprimarea gresita.
    Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!

Comment

Bre nea Matei, mai bine sa mearga bine, dar sa aiba o vopsea matuita, decat invers!
      Totusi, zici ca bugetul este 1500 euro. Aici e inclusa si taxa auto?

Comment

Nu,doar masina,pentru taxa nu este problema...App nu sunt asa inaintat in varsta precum ma credeti Pana la sfarsitul lunii,bugetul se va mai marii sper

Comment

Eu stiu ca nu esti, doar ca imi place "bre"

Comment

Originally posted by Ampt View Post
            Scuze, dar mie Fiat-ul în general mi se pare o "trompetă" de maşină.
            asta e problema, ca ti se pare...
            Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

@kubala7: Am mai intrat pe forumul dedicat mărcii şi review-urile negative sunt destul de multe, aş putea spune că sunt mult mai multe decât rugina de la Logan.

Comment

Ce spuneti de acest opel ?
                Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Comment

Alex, si eu am avut o dilema asemanatoare, nevasta-mea are permis de multa vreme, dar Loganul fiind considerat un membru a familiei nu indraznea sa-l birjareasca. ..sa nu spun ce discutii ieseau cand stateam in dreapta.
                  Asa ca am optat pentru o a doua masina..cu un buget mic.
                  Am oscilat intre Opel Corsa C si Golf 4, bugetul fiind de aprox 1500 Eur.. am intrebat si mecanici , am cautat si pe forumuri, si: Opelul cu motor de 1.0 trebuie sa fugi de el cat poti, Golful in banii acestia e loterie (rugina, consum mare)..De Fiat sincer m-am ferit.
                  Pana la urma , alegerea a fost Renault Twingo ..ti-l recomand cu mare incredere.
                  Am luat unul din 2002 inscris in Romania in 2013 cu 1600 Eur (taxa nerecuperata), am investit 200 Eur in bucsaraie , filtre si ulei si merge si arata cu mult peste Logan. Si dotarile sunt peste Logan. Te sfatuiesc sa te uiti si pe forum.
                  Desigur, Twingo nu vei gasi in 4 portiere.

Comment

Originally posted by vali2008 View Post
                    ..merge si arata cu mult peste Logan. Si dotarile sunt peste Logan. Te sfatuiesc sa te uiti si pe forum.
                    la mers si aratat peste logan cu mult esti subiectiv...parerea mea.
                    dotarile peste logan? ce are exact in plus?
                    nu spun ca e o masina proasta sau rea nici ca e super dar as vrea sa detaliezi afirmatiile de mai sus si comparatiile intre 2 clase diferite de autoturism.

Comment

Sorin, crede-ma ca sunt fan Logan, sunt chiar la al doilea de nou.. Dar voi enumera doar doua lucruri : in 2002 masina are 4 aibag-uri (2 frontale, 2 laterale)..iar tabla si vopseaua..iar nu vreau sa ma amarasc din nou,pentru ca la Loganul meu am sticluta fermecata cu Nigrin Roast Stopp si o "pictez" din cand in cand.
                      Apoi: la buburuza motorul e 1.2 16v, comenzi pe volan, garda inalta, oglinzi electrice, etc..

PS: Loganul e construit pe solutiile tehnice de la Twingo..doar ca nu au fost utilizate toate..

Comment

Stiu ca nu face parte din discutie,insa se incadreaza in buget.Ce parere aveti ? Este fiabila ? De consum am gasit pe net si se spune ca este foarte mic.Este adevarat ?

Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.

Comment

Masina aia arata stramba din spate. Urate poze.

Comment

masina aia daca ar fi in mintile ei ar fi un best buy(adica o afacere foarte buna la pretul asta). dar sigur are destule bube la pretul asta.
                            mcar daca motorul ar fi ok si nu a fost vreo dauna totala tot cred ca e o afacere bunicica.
                            Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Intre timp bugetul a crescut la 4k € si am fost sa testez un corsa c motor 1.4 din 2005..masina tragea ffff bine,masina era full(geamuri electrice telefon clima,etc) si cerea 3650€ si negociasem pretul la 3400€. pana aici nimic suspect da?...Ea spunea ca masina are km reali(158k),insa cand eram aproape de acte si-a bagat mama nasu in mapa cu acte si a gasit hartia de la ultima revizie la GPL unde aparea ca masina facuse revizia la 210k km.. Deci va las pe voi sa deduceti ce minte are romanu!!!! Rusineeee celor care fac asa ceva!!!!

Comment

Eu am avut corsa C, recomand. dar cu km reali , sub 100000, sunt masini foarte fiabile.
                                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google