Opel Corsa C Sau VW Golf 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Le-am condus pe amandoua, cu mentiunea: Corsa era D... pe mine ma cam bat literele astea de la masini... Deci am condus Opel Corsa D 1,3 CDTi 90cp 6viteze si Golf 4 2003 1,6 FSi ... Ambele mi-au placut mult, Golful e doar cu ceva mai bun decat Corsa, dar motorizarile total diferite, deci altfel de comportament, Corsa cu motorul ala merge impecabil si consum minuscul. Golful de 1,6 FSi, mi-a placut cum fuge, consumul era 7 si ceva prin oras, cu ceva mai confortabil decat Corsa... Dar mici diferente. Eu unul as alege o Corsa D mai noua decat un Golf 4, dar oricare din ele alegi, nu gresesti.
    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Nu am condus nici Corsa, nici Golf 4, in schimb am mers cu ambele si in opinia mea, as alege Golf 4.

Comment

Originally posted by Alex Matei View Post
        Intre timp bugetul a crescut la 4k € si am fost sa testez un corsa c motor 1.4 din 2005..masina tragea ffff bine,masina era full(geamuri electrice telefon clima,etc) si cerea 3650€ si negociasem pretul la 3400€. pana aici nimic suspect da?...Ea spunea ca masina are km reali(158k),insa cand eram aproape de acte si-a bagat mama nasu in mapa cu acte si a gasit hartia de la ultima revizie la GPL unde aparea ca masina facuse revizia la 210k km.. Deci va las pe voi sa deduceti ce minte are romanu!!!! Rusineeee celor care fac asa ceva!!!!
        Dar tu ce verificai la masina, casetofonul?
        2 Golf 4 de 13 ani, un 1.9tdi si un 1.6 benzina aspirat, merg impecabil. E si alta clasa Golf, Corsa aia e potrivita pentru o fata.

Comment

Pai masina va fi condusa de o femeie(mama),insa Golf 4 pica din lista pt ca nu il putem baga in curte .Am probat cu Golful lui varamio si atinge.O sa fac o poza sa intelegeti despre ce este vorba.
          Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!

Comment

Si corsa c este joasa.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Am probat si cu o corsa si intra daca nu are "fusta"

Comment

ti-am dat un pm Alex Matei ca o varianta...

Comment

Nu stiu dc te ajuta cu ceva in privinta deciziei.. eu conduc uneori si o Corsa de prin 99' cred ca nu este C,ci B iar golf 4 am condus.Ambele aveau motoare de 1.4,se conduc ok amandoua desi corsa mi s-a parut usor mai sprintena, insa se simte ca sunt clase diferite imediat ce le conduci,mai ales la calitatea materialelor,si da sunt f joase ambele,in golf m-am simtit mai ok desi nu e f spatioasa,pe cand in corsa m-am simtit ca si cand as conduce o cutiuta,un tico cv de genu
                  Daca te-ai hotarat strict la astea 2 parerea mea este ca nu se pot compara,decat dc esti fortat financiar vei alege corsa in rest nu ai de ce
                  Last edited by Allyn_y; 16 September 2014, 18:45.

Comment

Corsa va place doamnelor, asta iti garantez, are cea mai usoara servodirectie posibila, scaune confortabile, pedale care functioneaza relativ usor, schimbator bun, usor de parcat.
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Originally posted by kubala7 View Post
                      Le-am condus pe amandoua, cu mentiunea: Corsa era D... pe mine ma cam bat literele astea de la masini... Deci am condus Opel Corsa D 1,3 CDTi 90cp 6viteze si Golf 4 2003 1,6 FSi ... Ambele mi-au placut mult, Golful e doar cu ceva mai bun decat Corsa, dar motorizarile total diferite, deci altfel de comportament, Corsa cu motorul ala merge impecabil si consum minuscul. Golful de 1,6 FSi, mi-a placut cum fuge, consumul era 7 si ceva prin oras, cu ceva mai confortabil decat Corsa... Dar mici diferente. Eu unul as alege o Corsa D mai noua decat un Golf 4, dar oricare din ele alegi, nu gresesti.
                      Aici nu te inteleg... Daca masina arata bine, merge bine, se simte bine, de ce te poticnesti in odometru? Este totusi o masina de ~10 ani; cat ai vrea sa aiba, 50k? La 4000k iti iei super Golf 4. Chiar Golf 5 daca stai sa cauti.

Asta a costat 2100E.
                      Am fost eu s-o vad si s-o testez pentru un prieten forumist, el locuind la vreo 130 km distanta de Bucuresti. Masina merge bine, intretiuta in interior, asa ca l-am sunat sa vina s-o ia ca masina e foarte buna.
                      Poate sa aiba si 500k in bord, care-i treaba daca ea arata de 100k? Atentie! Aici vorbesc de o masina veche de >10 ani la pret de 2 lei.

L.E. Initial a vrut tot Golf 4, dar in 2000E e greu sa gasesti una buna. Am fost sa vad un 1.4 16v care arata destul de bine pe afara, dar in interior avea multe semne de uzura, iar pe piatra cubica avea o livada intreaga de greiri, nu doar cativa. Imi era greu sa-mi dau seama care plastic nu se aude, atat de nasol se simtea.
                      In schimb Corsa aia, desi are mai multi km pe bord, era tanc pe piatra cubica si pe denivelari. Nu se aude nimic din din interior, nici pe partea de articulatii.
                      Last edited by vitriol; 16 September 2014, 20:28.
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Corsa are caseta de directie slaba, si probleme cu timoneria, daca nu este metalica.

Comment

mumus o bucsa pentru caseta de corsa costa 80 lei(originala)sau 3-4 lei daca pui de dacia,merge la fix,de la bucsa cremaliera face zgomot,si timoneria are in surub de 8mm,pe cutie ai un butonel pentru blocare in viteza 3 ca sa poti regla singur timoneria
                          aia este masina de reparat acasa.(punct)
                          „Nu ne tragem din maimuță, dar ne îndreptăm cu pași repezi spre asta.” — Arsenie Boca

Comment

Nu am spus ca nu e

Eu daca nu aveam kinder si azi o mai tineam, offf o supermasina. Si nu glumesc.

Sa nu mai zic ca dupa 2 ani de folosire am dat-o mai scump decat am luat-o. Deci isi pastreaza si valoarea.

Comment

Sincer nu ne grabim momentan. Vorba aia "Graba strica treaba". momentan cautam ceva "full" Ori o Corsa C (an peste 2003) ori un Clio 2. Graba va fi daca nu gasim masina si isi gaseste mama servici.

Comment

A mea era din 2003 si nu avea gram de rugina, si am avut ocazia sa ma uit prin ea. ZERO rugina, ZERO greierasi, dar avea 91000 de km cand am vandut-o eu, si am luat-o la 75000, REALI.

vezi ca pe corsa C poti gasi o varinata si cu piele si cu motor de 1.7 de vreo 100 cai (doar ca e mai joasa din fabrica )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google