If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Discursurile exagerate ascund sentimente mediocre; aşa cum preaplinul sufletului se revarsă uneori în metaforele cele mai sterile, pentru că nimeni, niciodată, nu poate exprima măsura exactă a nevoilor, nici a părerilor, nici a durerilor, iar cuvântul omenesc nu este decât un ceaun dogit în care batem ritmuri după care să joace ursul, când de fapt ne-am dori să înduioşăm stelele."
"Denigrarea celor pe care ii iubim intotdeauna ne detaseaza putin de ei. Idolii nu trebuie atinsi: poleiala ramane pe maini."
Pffff.... eu acum am vazut acest topic. Ciudat este ca nu-i populat.
Ultima carte citita: Antichristul - Nietzsche & Grand Grimoire. Sunt simpatice.
Si asta mi-a placut: Swen Hassel - legiunea blestematilor.
Ingerul mortii iar a fost haioasa. Nu mai stiu cine a scris-o.
Vezi ca sunt si variante epub, pentru tableta, toata seria.
Mirosul cartii, textura copertii si a paginilor, senzatia pe care o ai atunci cand rasfoiesti o carte din magazin inainte sa o cumperi, sunt elemente cheie pe care nu le gasesti la o tableta. Eu prefer varianta old school.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Si io, dar pe tableta pot tine 1000 de carti dupa mine.
Din Sven Hassel cred ca mai am vreo 3 carti din seria originala, 1991 parca. Restul-"imprumutate" la prieteni. Daca dai, n-ai!
Pe vremea lui Ceauşescu s-au găsit doar două cărţi scrise de Sven Hassel: Gestapo şi Monte Cassino, cărţi pe care bineînţeles că le-am "devorat" la vremea respectivă.
Acum au apărut încă 12 volume în afara celor două de care aminteam mai sus, iar din seria aceasta recent apărută am citit numai cinci:
- Drum sângeros către moarte
- Imperiul Iadului
- Curtea Marţială
- Legiunea Blestemaţilor
- Comisarul
mirosul cartii, textura copertii si a paginilor, senzatia pe care o ai atunci cand rasfoiesti o carte din magazin inainte sa o cumperi, sunt elemente cheie pe care nu le gasesti la o tableta. Eu prefer varianta old school.
Pe vremea lui Ceauşescu s-au găsit doar două cărţi scrise de Sven Hassel: Gestapo şi Monte Cassino, cărţi pe care bineînţeles că le-am "devorat" la vremea respectivă.
Acum au apărut încă 12 volume în afara celor două de care aminteam mai sus, iar din seria aceasta recent apărută am citit numai cinci:
- Drum sângeros către moarte
- Imperiul Iadului
- Curtea Marţială
- Legiunea Blestemaţilor
- Comisarul
In 1992 au aparut toate, la Editura Nemira. Am in fata acum una dintre ele (Lichidati Parisul!), pret 280 de lei, e printre ultimele din seriei. Tin minte ca de la o carte la alta, pretul era mai mare cu cativa zeci de lei fata de precedenta, era o inflatie mareata.
280 de lei erau destui bani dupa parerea mea de licean, cum eram eu in 1992. Mai degraba acum, cartile au preturi mai accesibile.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment