Accident Cu Logan pe A2
Collapse
X
-
Soferul de pe autocar o fost miez.Cum naiba sa te arunce in porumb un rahat de lighean?Cum zicea cineva mai sus.Masinile mergeau parale,nu impact frontal etc.Vezi doamne io facut aia cu ligheanul vant in boscheti.Eu tare cred ca soferul de pe autocar mai avea si alte activitati in timpul condusului.Ori vorbea la telefon ori facea altceva pe smartphone.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
margelatu, e si asta o posibilitate. eu rea s-o patesc din cauza unui camionagiu care era sa ma bage in sant pentru ca am indraznit sa-l depasesc cu loganul.
o fi accelerat si soferul autocarului si cine stie ce curenti de aer dubiosi or fi intervenit care au dus la destabilizarea masinii.
pacat!
sa ne fereasca pe toti de evenimente rutiere neplacute!Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Doamna a intrat in depasire si cum se intampla de multe ori ca ca nu ai intrat bine in depasire, atunci vin desteptii cu masini smechere tare din spate si dau flash-uri sa te dai din fata lor cat mai repede, ca daca incetinesc si ei putin li se tocesc placutele de frana si atunci probabil ca doamna nu a apreciat corect distanta si a intrat in autocar.
Comment
-
Ne mai laudam ca soferii romani (in special profesionisti) sunt cei mai buni din lume...mai un autocar picat in prapastie in Muntenegru, ba te muta de pe directie un amarat de Logan de 1 tona...ala de pe autocar schimba CD-ul cu manele probabil. Nu spun ca soferul/soferita Logan-ului nu e vinovat/a, dar ... pacat de cei din spital.Last edited by mr.K; 14 July 2014, 11:00.
Comment
-
Parerile noastre, abia acum vedem ce arma mortala poate fi un Logan. Poate infrunta si tancurle rusilor, in caz ca ne ataca armata lui Putin.
Ancheta nu are nicio importanta pentru victime, daca va fi vreo condamnare pentru vatamare din culpa, se va da cu suspendare. Cineva a ramas fara o mana...
Comment
-
Pentru ca se tot vorbeste despre depasire.
Art. 45
(1)Depasirea este manevra prin care un vehicul trece inaintea altui vehicul ori pe langa un obstacol, aflat pe acelasi sens de circulatie, prin schimbarea directiei de mers si iesirea de pe banda de circulatie sau din sirul de vehicule in care s-a aflat initial.
(4)Nu constituie depasire, in sensul alin. (1), situatia in care un vehicul circula mai repede pe una dintre benzi decat vehiculele care circula pe alta banda in acelasi sens de circulatie.
(5)Depasirea se efectueaza numai pe partea stanga a vehiculului depasit.Last edited by IancuMIC; 14 July 2014, 13:41.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
si daca a accelerat, ce? aia nu putea sa reduca si sa se replieze inapoi pe B1?
nu afirm ca e corect cum a procedat ala cu autocaru', in ipoteza in care "s-a jucat" intr-adevar cu acceleratia...dar totusi, erau 2 benzi / sens (+ banda de urgenta)...altceva a fost acolo.
Comment
Comment