Astazi a avut loc un accident groaznic pe autostrada A2. In accident este implicat un logan rosu care face parte din loganclub. Stie careva cine este, cum se simte? Pe la mijlocul filmari se vede ca are stiker cu loganclub.
Accident Cu Logan pe A2
Collapse
X
-
Foarte rau accidentul! Cred ca se va face si o expertiza tehnica masinii care a provocat accidentul. Pare destul de evident ca soferita care conducea a patit ceva in momentul depasirii s-a pierdut dintr-o data si nu a mai stiut ce sa faca astfel a lovit autocarul. Acum nu vreau sa fiu rau spunand urmatoarele lucruri:
Banuiesc ca sotul doamnei care conducea in acel moment a grabit-o sa depaseasca autocarul si astfel sa pierdut si a lovit autocarul sau nu a mai depasit niciodata la viteza cu care mergea si a avut ghinionul sa pateasca acest incident grav.
De ce am spus mai sus chestia cu grabitul pentru ca am avut ocazia sa vad urmatoarea intamplare:
Ma intorceam de la mare acum 3 ani pe autostrada soarelui mergand cu 100 km/h pe banda 1 si ma depaseste un logan break condus de o femeie pe banda 2 cu 120-130 km/h cred. In timpul in care ma depasit am apucat sa vad ca cel care era pe scaunul din dreapta, sotul femeii banuiesc, arunca mainile in fata si tipa la ea zicandu-i sa calce acceleratia mai tare, cred. Observasem ca femeia nu era sigura pe ea pentru ca m-a depasit cu frica si imi era si mie frica sa nu faca vreo manevra gresita sa ma arunce intr-o secunda pe camp.Last edited by Andy96; 13 July 2014, 22:23.
Comment
-
Daca nici o banala depasire pe o sosea (autostrada, in speta de fata) cu 2 benzi / sens, nu sunt unii in stare s-o duca la bun sfarsit, ce sa mai vorbim de depasirile facute pe DN-urile cu o singura banda /sens.
Pe de alta parte, meseriasu' ala de sofer de autobuz, n-a invatat cand a trebuit, ca nu era in masura sa evite coliziunea prin manevra brusca probabil, la drepata, la fel ca o masina mica. E inadimsibil asa ceva, probabil butona la aifon si a actionat din reflex, uitand in momentu' critic ca nu carmeste berlina / break lui de acasa ci o namila de autobuz cu peste 40 de suflete ptr. care e direct raspunzator.Last edited by Kojak; 13 July 2014, 22:46.
Comment
-
@Kojak, cred ca gresesti.
Crezi ca daca lovesti un autocar cu un logan (sa luam datele accidentului prezentat mai sus) in roata la 100 - 110 km cat or fi avut, nu te arunca direct in sant ?! Eu tind sa cred ca te il cam arunca... (pe autocar)
Crezi ca a fost nevoie sa traga brusc de volan soferul autocarului ?! Eu cred ca autocarul a facut ceva balans dupa impact, sau ceva de genul. Ceva s-a intamplat sigur acolo, clar !
Acolo la roata autocarului e un unghi mort, daca auzi un impact fara sa il vezi, oricum te sperii tresari ca nu stii ce s-a intamplat.
Chiar daca ai vazut cu coada ochiului in oglinda sau pe geam logan-ul in roata autocarului, ca sofer ai instinctul sa eviti... E normal, ca doar nu tragea soferul autocarului in stanga - spre logan...sigpic
Comment
-
1. femeie la volan
2. tre sa fii imbecil/a sa prvoci un asemenea accident si/sau sa fi survenit o defectiune tehnica la lighean exact in acel moment, ipoteza improbabila!
3. soferul hardughiei cred ca era in alta lume...nu e simplu sa trimiti un autocar in porumb! cu atat mai mult cu cat masinile rulau in paralel. nu a intrat perpendicular in autocar!
Numai eu stiu cate acrosari am evitat cu femei la volan.Last edited by jonnie007; 13 July 2014, 23:04.Keep walking...
Comment
-
Doamne Fereste de asa ceva !! nu avem de unde sa stim exact cum s-a intamplat incidentul si cine a fost defapt adevaratul vinovat(poate s-a rupt ceva la directia Loganului , sa nu mai dam vina mereu ca a fost femeie la volan pentru ca in general femeile conduc cu prudenta!).Foarte probabil acel autocar sa fi fost echipat cu camera video la bord.(o proba video intotdeauna face diferenta in stabilirea clara a vinovatului in acele momente critice.)Last edited by prometheus; 13 July 2014, 23:15.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Daca e ce a vazut YLYE atunci asta pare sa fie masina.
Poate ajuta sa aflati cine e....si mai important... ce s-a intamplat.Attached FilesLast edited by 77sky; 13 July 2014, 23:36.
Comment
Comment