B1 Sau Sa Mai Astept ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• B1 Sau Sa Mai Astept ?

Buna ziua!
    Pe data de 21.02.2015 voi implini 16 ani si sunt intr-o dilema.
    Sunt nerabdator sa conduc (legal) Loganul din dotare.M-am saturat sa il conduc doar pe drumuri de camp/pista de probe si ma gandesc sa dau de permis categoria B1.
    Ce ma sfatuiti sa dau in iarna aceasta de B1 sau sa mai astept inca 2 ani pana fac 18 ani si sa dau de permis categoria B ?

Va multumesc si astept parerile dvs!
    Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!

Loganul nu poate fi condus cu categoria B1.

Comment

de ce nu astepti pana la 18 ani sa fii in legalitate
      „Nu ne tragem din maimuță, dar ne îndreptăm cu pași repezi spre asta.” — Arsenie Boca

Comment

daca stai bine cu banii poti sa dai de b1 si sa iti cumperi o masinuta dinaia care prinde 60 ca sa te plimbi pe unde vrei tu

Comment

Pai din cate am inteles am voie sa conduc orice tip de autovehicul (ce intra la categoria B ) cu insotitor.Nu este adevarat ?
          Iar singur am voie doar niste masinute Aixam si mai erau cateva...

Comment

Nu este adevarat. Nu ai voie sa conduci nici o masina categoria B cu permisul de categorie B1

SUBCATEGORIA B1: autovehiculul cu trei sau patru roti avand masa proprie peste 400 kg, dar nu mai mare de 550 kg, si echipat cu un motor cu ardere interna cu capacitate cilindrica mai mare de 45 cm 3 sau cu orice alt motor cu o putere echivalenta ori cu viteza prin constructie mai mare de 50 km/h;
            sigpic

Comment

Multumesc bgy!
              Un coleg de scoala imi spusese chestia cu insotitorul;dar acum m-ai lamurit.
              Mi-au iesit gargaunii cu permisu B1 mai astept 2 ani

Comment

))))) ai grija cu gargaunii, sanatos sa fii si timpul trece, ai sa ajungi sa ai si permis, nu te complica inutil ....
                Last edited by 77sky; 20 July 2014, 10:10.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google