Comunitatea Logan - Sustinere Pentru Motociclisti

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Comunitatea Logan - Sustinere Pentru Motociclisti

    Buna seara colegi loganisti,

    Cu totii am auzit de evenimentele nefericite petrecute cu cateva zile in urma, in localitatea Sanzieni din judetul Covasna.
    Pentru cei care nu sunt la curent cu stirile TV o sa povestesc pe scurt. Un motociclist a lovit o fata intr-un sat de romi, a derapat si s-a lovit grav.
    Copilul a scapat cu viata dar motociclistul nu. Se pare ca acesta a fost omorat in bataie de multimea furioasa si trupul i-a fost mutilat.
    Pasagera a fost batuta si se afla internata in spital, in coma.
    Un alt motociclist, care oprise pentru a acorda primul ajutor, a fost injunghiat de satenii furiosi.

    Pornesc aceasta discutie pentru a constientiza comunitatea noastra in legatura cu pericolele de acest gen si in scopul de a acorda sprijin tuturor celor care sunt victime in astfel de imprejurari.
    Fac apel la moderatori, administratori si userii vechi sa trimita o scrisoare de sprijin catre comunitatile de motociclisti si sa arate ca nu sunt singuri in aceste momente dificile.

    Nu trebuie sa uitam ca victimele nefericitului eveniment erau oameni ca noi, participanti la trafic, in ciuda faptului ca noi folosim patru roti iar ei doar doua.
    Trebuie sa constientizam gravitatea acestor atacuri asupra conducatorilor de autovehicule pentru ca oricaruia dintre noi i se poate intampla o astfel de nenorocire.

    Ii rog pe cei glumeti sa se abtina, un om a fost omorat, altul a fost injunghiat si o femeie a fost batuta pana cand a intrat in coma.

    Astept raspunsurile voastre si sper sa reusim sa transmitem ca si club cel putin un mesaj de sustinere.


    Logan1616v
    14
    Da. Total de acord
    78.57%
    11
    Nu. Total impotriva
    14.29%
    2
    Nu stiu ce sa spun
    7.14%
    1

  • #2
    Nu cred ca avem ce sustinere sa oferim...

    Problema noastra sunt romi...ca sunt uniti, sunt prosti ptr ca sunt needucati...si astea sunt consecintele. Din pacate.

    Si daca e sa gandesti invers... nu era mai bine sa il fi omorat si pe huidu careva in bataie... ca omu e liber si cred ca in curand va si conduce, daca nu o face deja...

    Si ala avea antecedente.

    Eu pe motociclisti nu ii suport ptr ca sunt nesimtiti. Si cand merg in turma, este si mai rau.
    Last edited by mumus; 15 August 2014, 20:26. Reason: Automerged Doublepost
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

    Comment


    • #3
      Sustinere pentru motociclisti zici? Eu cred mai degraba ca ar trebui sustinere pentru romani (impotriva TIGANILOR!!! Ce rromi??? Ma lasi?).

      Cum a spus si mumus, tiganii sunt uniti, acesta e marele lor avantaj. Noi, romanii, nu vom fi uniti niciodata si aici vorbim despre absolut orice domeniu vreti voi, nu suntem uniti niciodata, la absolut nimic. Cat despre mesaj, iti bagi picioarele in el de mesaj! Cu ce mai ajuta un mesaj? Un om a fost omorat cu bestialitate! La mesaje si la companii suntem primii, aia ne taie, ne omoara etc, dar noi ne ocupam de "mesaje" gen "STOP ACCIDENTELOR! Viata are prioritate!"si "STOP violentei!". Lasa ca e bine.
      Last edited by Sifredi; 23 August 2014, 21:51.

      Comment


      • #4
        ar trebui sa fie un mesaj universal impotriva celor violenti. Daca motociclistul a facut tot ce era omeneste posibil sa nu omoare copilul, nu stiu de ce a fost omorat. De cele mai multe ori, cat de rea ar fi cazatura, cosmul ii protejeaza destul de bine. Doar sa nu se loveasca la cap foarte puternic!

        Comment


        • #5
          Nici eu nu suport motociclistii mult prea teribilisti si inconstienti, care nu semnalizeaza, se baga in mers cu viteza mare intre masinile care circula in acelasi sens, au numerele de inmatriculare trase in sus etc...

          Dar mai mult am ura pentru tiganii care nu se civilizeaza si ne fac pe toti de rusine. Nici mesajele si nici europenii care ii trimit inapoi in Romania nu ii vor schimba. Singura solutie pentru ei ar fi metoda Hitler...

          In curand vor fi mai multi decat romanii.
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

          Comment


          • #6
            Tigan cinstit inca nu am vazut... am avut amic tigan, la el in casa era mai curat ca la mine, lux, el era mai alb decat sunt eu pe bunici lui insa se vedea ca sunt tigani...

            Ideea e ca era baiat bun, respectuos, parinti muncitori, dar intr-o zi el a fost prins incercand sa schimbe bani falsi... si avea in beci tot ce e nevoie ptr fabricarea lor...
            Desi familia era instarita, si puteai sa juri ca el nu e tigan, cleptomania se pare ca se mosteneste
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

            Comment


            • #7
              Conducatorii de choppere sau motociclete de croaziera nu intra in categoria teribilistilor. Acestia respecta toare regulile de circulatie, poarta echipament adecvat si sunt civilizati in trafic, de cate ori i-am intalnit. Dovada este ca nu vezi niciodata accidente cu astfel de motociclete.

              Teribilistii de care se vorbeste conduc motociclete sport si sunt cei enervanti in trafic. Diferentele intre prima categorie si a 2 a sunt enorme.
              sigpic

              Comment


              • #8
                Originally posted by balooo View Post
                Conducatorii de choppere sau motociclete de croaziera nu intra in categoria teribilistilor. Acestia respecta toare regulile de circulatie, poarta echipament adecvat si sunt civilizati in trafic, de cate ori i-am intalnit. Dovada este ca nu vezi niciodata accidente cu astfel de motociclete.

                Teribilistii de care se vorbeste conduc motociclete sport si sunt cei enervanti in trafic. Diferentele intre prima categorie si a 2 a sunt enorme.

                Eu spun sa te mai gandesti putin. Nu generaliza...nebuni vei gasi indiferent de genul mobrei. Acum 2 ani, chiar in fata mea la semafor, un tip solid cu un chopper, dadea cu pumnii in plafonul unei Toyota mai ceva ca o gorila in perioada de reproducere. In 95% din accidente, da, e vorba de o motocicleta sport pentru ca acei 95 oameni din 100 sunt cei care au trecut de la scuter la motor. Acei oameni care atunci cand opresc la semafor langa tine, prima intrebare pe care ti-o adreseaza e : Cat fuge?

                Comment


                • #9
                  Impotriva tiganilor trebuie sustinuti toti oamenii de bine, nu doar motociclistii. Un sofer de autoturism ar fi beneficiat de acelasi tratament din partea minoritarilor de origine asiatica, diferenta e ca putea sa o stearga cu masina care nu suferea aceleasi daune precum motocicleta, si sa dea apoi declaratii privind motivul parasirii locului accidentului.
                  Manca-ti-as!

                  Cat despe astia cu motoare, ei abia invata sa tina ghidonul la un 125cc si isi cumpara apoi un 750cc, visand si la un Ducati de minimum 1 litru.

                  Comment


                  • #10
                    Ia uite flame aici cu 2 tinte: motociclisiti si tigani. Pacat ca sunt putini motociclisti tigani.
                    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

                    Comment


                    • #11
                      La curtea de la Haga o sa ajung.
                      Sper ca intr-o zi aia de la Haga sa-si gaseasca masinile furate de tigani, sa se sature.
                      Cat despre flame, acum ar trebui ca pe forum sa existe tigani, sa ma acuze ca-i discriminez. Numa' ca tiganii sunt toti pe forumul Mercedes.
                      PS: sunt pe forum daca stiu sa citeasca, dar am mari indoieli.
                      Last edited by mr.K; 26 August 2014, 10:27.

                      Comment


                      • #12
                        Problema e ca toti uratii astia din UE stiu de minoritatea asta ce poate sa faca pe unde merge,dar daca le faci ceva Ue sare prima pe noi ,ca suntem rasisti.Stiu sa citeasca,ba chiar mai bine decat unii dintre noi.Sa vezi cand dai peste un tigan cu scoala,sa vezi ce patesti.Pana una alta le doresc tot "binele"....
                        Welcome to the Club, We Have Jackets !

                        Comment


                        • #13
                          Tiganul cu scoala e la fel de rar ca si politicianul cinstit, asa ca sa nu ne facem probleme....

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google