Oglinda Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by cristy plus View Post
    dar oglinda din interior se poate inlocui cu una mai mare?
    nu se poate pentru ca este loc pentru oglinda mica, nu pentru cea mare.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Oglinzi ancalzite pt. logan

Salut.Am si eu o problema As vrea sa-mi pun oglinzi cu incalzire pe un logan MCV Problema e ca din fabrica nu are asa ceva. ma ajuta cineva cu ceva detalii?

Comment

iti trebuie butonul pentru reglat oglinzii,la butonul pentru incalzit luneta spate se ia un plus de acolo,sau cauta pe net schema electrica.
        sigpic
        nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

Buna ziua !
          Un dobitoc n-a avut altceva mai bun de facut dacat sa-mi dea oglinda dreapta peste cap (fortat, interntionat cu mana); olglinda este mare.
          Am reusit s-o aduc la pozitia initiala, desi am rupt un plastic mic de ghidaj, dar tot nu sta la locul ei, mai are un joc; probabil s-a detensionat acul/sarma care o line tersionata in locasul ei. Nu mai sta fixa, se balangane oarecum (joc sus-jos, stanga-dreapta)

Cum as putea s-o fixez bine ca sa nu mai aibe joc ? Ar trebui tensionat arcul din interior daca nu s-a rupt ceva pe-acolo. Stie cine cum se desface oglinda mare de logan ? Tin sa precizez ca nu este sparta, se mai poate regla de la buton (electric) pozitia axiala a oglinzii functioneaza, degivrarea deasemenea.
          Ma gandeam ca as putea s-o rezolv eu fara a mai apela la CASCO

Va multumesc,

Comment

Te apuci dai fata de usa jos si desfaci oglinada si vezi ce are daca nu o poti face apelezi la casco ca de aceea il platesti sa te folosesti de el daca nu ai franciza ,daca ai banuiesc ca este de aproximativ 100-150 euro si nu merita mai bine cumperi tu una noua si o pui sus pe masina!

Comment

Ca sa demontezi oglinda,trebuie sa dai jos fatza de usa.
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by radu2008 View Post
                Te apuci dai fata de usa jos si desfaci oglinada si vezi ce are daca nu o poti face apelezi la casco ca de aceea il platesti sa te folosesti de el daca nu ai franciza ,daca ai banuiesc ca este de aproximativ 100-150 euro si nu merita mai bine cumperi tu una noua si o pui sus pe masina!
                Se gasesc piese din angrenajul oglinzii ? Ma gandeam daca o dau jos si daca este nevoie sa schimb ceva prin ea. S-a rupt un plastic de ghidaj din suportul care sta fix de caroserie; se gaseste acel suport separat ? sau trebuie sa cumpar toata oglinda ?

Cat costa o oglinda de logan mare, electrica si cu degivrare ?
                Am franciza de 100 euro, ma gandeam sa apelez la CASCO fiindca mai am un stop spate crapat + retus bara spate (in urma unui contact cu un stalp de beton).
                Multumesc.

Comment

Oglinada se gaseste cu totul ,separat se gaseste numai sticla,daca ai mai multe de facut pe casco nu te mai chinui sa o repari tu , te duci faci constatarea la casco si o bagi in service acuma tu decizi ce faci bafta!

Comment

caut capace-scoica de oglinzi ph2 albe stiti pe unde se pot gasi?

Comment

am cumparat din vitan,pt.retrovizoarea din interior,oglinda aia mare,panoramica care se punea si pe 1300,oltcit etc si care acopera bine unghiurile moarte ale loganului.tot invitan am gasit la 15 lei oglinzi auxiliare care se monteaza pe oglinzile laterale(se pot vedea pe masinile de scoala de soferi cat b) si cred ca sunt mai eficiente decat cele de mcv, pt ca se pot regla(unghi de reglaj 30 grade)
                      ubi concordia ibi victoria

Comment

poate gasesti la dezmebrari sau SH si mai poti sa faci la un geamgiu, scurt, ieftin si rapid. Am prieten care si-a facut-o la un atelier de geamuri si a dat doar 10 lei. Taiata dupa model, chiar daca e cu 1 mm. mai groasa si slefuita foarte fin...asta in cazuri mai rapide si economice.
                        lipsa text

Comment

de cand am si logan pick up nu mai imi plac oglinzile de pe berlina ,sunt mici
                          cat or costa astea mari?
                          sigpic Alexandria

Comment

Oglinzi originale electrice MCV 290 - 300 ron bucata, aftermarket 230 ron ambele oglinzi iar cele cu reglaj manual 230 ambele.

Comment

cum se poate repara o oglinda mecanica,fara incalzire

Originally posted by andrei View Post
                              @vitriol: Da, o olginda fara inclazire si cu comanda manuala ai luat, mai mult ca sigur, la 300 ron.
                              As vrea sa stiu modul de functionare al oglinzii mecanice,a mea s-a defectat--dupa ce a stat prin serive-uri--, se misca pe orinzontala, dar pe vertivala nu, sta inclinata in jos, vad pamantul inloc sa vad in lateral-spate.
                              Acea mica maneta de reglaj nu mai sta in centru, ci in pozitie sus, in margine, exact pozitia pentru reglare ca sa bata oglinda in pamant, iar oglinda daca apesi pe ea nu opune nici o rezistenta, se poate misca, dar revine in aceiasi pozitie mentionata.
                              Cred ca s-a rupt ceva sau a scapt ceva, vreun arc... .
                              Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o solutie.
                              Multumesc anticipat celor care imi dau un raspuns.

Comment

Salut.
                                Incearca si scoate sticla(dar cu atentie o poti sparge,infasoara o surubelnita dreapta in ceva si incerca sa o declipsezi)si pe urma vei vedea ce are oglinda.
                                Numai bine.
                                Un Logan----YNG-----
                                Numai bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google