Am si io problema.Oglinda sparta la logan laureate an fabricatie 2008.Bratul nu are nimic dar sticla e ciobita rau...Pana la urma cum ramane...?Se poate schimba doar sticla si daca da cam pe la ce pret ajunge?Vad ca se tine in fire si mecanismul electric merge dar e ciobita zgariata ca dracu...Ce ziceti?
Oglinda Logan
Collapse
X
-
Se schimba doar sticla daca mecanismele de actionare si dezaburire merg si costa in jur de 100 lei.
Comment
-
Sticla se gaseste la dealer, iar schimbarea se face foarte simplu, doar se scoate cea veche prin foartare si se pune cea noua.
Comment
-
Toata oglinda sau numai sticla?
Comment
-
mie mi se pare o investitie buna schimbarea oglizilor cu cele mari.au fost momente cand nu am vazut masini de pe banda a 2 a cu oglinzile normale..o sa caut si in targ sa vad la ce pret sunt.numai bineTRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!
Comment
-
Originally posted by flavio View Postmie mi se pare o investitie buna schimbarea oglizilor cu cele mari.au fost momente cand nu am vazut masini de pe banda a 2 a cu oglinzile normale..o sa caut si in targ sa vad la ce pret sunt.numai bine
Cu astea mici tare rau vezi
Mai ales cea din dreapta, oricat ai regla-o nu vezi cum trebuie, defapt nu acopera un spectru suficient de larg.
Comment
Comment