Originally posted by cristy plus
View Post
Oglinda Logan
Collapse
X
-
Buna ziua !
Un dobitoc n-a avut altceva mai bun de facut dacat sa-mi dea oglinda dreapta peste cap (fortat, interntionat cu mana); olglinda este mare.
Am reusit s-o aduc la pozitia initiala, desi am rupt un plastic mic de ghidaj, dar tot nu sta la locul ei, mai are un joc; probabil s-a detensionat acul/sarma care o line tersionata in locasul ei. Nu mai sta fixa, se balangane oarecum (joc sus-jos, stanga-dreapta)
Cum as putea s-o fixez bine ca sa nu mai aibe joc ? Ar trebui tensionat arcul din interior daca nu s-a rupt ceva pe-acolo. Stie cine cum se desface oglinda mare de logan ? Tin sa precizez ca nu este sparta, se mai poate regla de la buton (electric) pozitia axiala a oglinzii functioneaza, degivrarea deasemenea.
Ma gandeam ca as putea s-o rezolv eu fara a mai apela la CASCO
Va multumesc,
Comment
-
Te apuci dai fata de usa jos si desfaci oglinada si vezi ce are daca nu o poti face apelezi la casco ca de aceea il platesti sa te folosesti de el daca nu ai franciza ,daca ai banuiesc ca este de aproximativ 100-150 euro si nu merita mai bine cumperi tu una noua si o pui sus pe masina!
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostTe apuci dai fata de usa jos si desfaci oglinada si vezi ce are daca nu o poti face apelezi la casco ca de aceea il platesti sa te folosesti de el daca nu ai franciza ,daca ai banuiesc ca este de aproximativ 100-150 euro si nu merita mai bine cumperi tu una noua si o pui sus pe masina!
Cat costa o oglinda de logan mare, electrica si cu degivrare ?
Am franciza de 100 euro, ma gandeam sa apelez la CASCO fiindca mai am un stop spate crapat + retus bara spate (in urma unui contact cu un stalp de beton).
Multumesc.
Comment
-
am cumparat din vitan,pt.retrovizoarea din interior,oglinda aia mare,panoramica care se punea si pe 1300,oltcit etc si care acopera bine unghiurile moarte ale loganului.tot invitan am gasit la 15 lei oglinzi auxiliare care se monteaza pe oglinzile laterale(se pot vedea pe masinile de scoala de soferi cat b) si cred ca sunt mai eficiente decat cele de mcv, pt ca se pot regla(unghi de reglaj 30 grade)ubi concordia ibi victoria
Comment
-
poate gasesti la dezmebrari sau SH si mai poti sa faci la un geamgiu, scurt, ieftin si rapid. Am prieten care si-a facut-o la un atelier de geamuri si a dat doar 10 lei. Taiata dupa model, chiar daca e cu 1 mm. mai groasa si slefuita foarte fin...asta in cazuri mai rapide si economice.lipsa text
Comment
-
cum se poate repara o oglinda mecanica,fara incalzire
Originally posted by andrei View Post@vitriol: Da, o olginda fara inclazire si cu comanda manuala ai luat, mai mult ca sigur, la 300 ron.
Acea mica maneta de reglaj nu mai sta in centru, ci in pozitie sus, in margine, exact pozitia pentru reglare ca sa bata oglinda in pamant, iar oglinda daca apesi pe ea nu opune nici o rezistenta, se poate misca, dar revine in aceiasi pozitie mentionata.
Cred ca s-a rupt ceva sau a scapt ceva, vreun arc... .
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o solutie.
Multumesc anticipat celor care imi dau un raspuns.
Comment
-
Salut.
Incearca si scoate sticla(dar cu atentie o poti sparge,infasoara o surubelnita dreapta in ceva si incerca sa o declipsezi)si pe urma vei vedea ce are oglinda.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment