Platforma Politica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu e ca avem nevoie de vorbe, da' faptul ca la o simpla dezbatere televizata nu a fost capabil sa tina macar pasul cu restul, e o problema. Aici nu ma refer la Ponta, ca ala a venit cu copiute, a venit pus pe distrugere. Da' la intrebarile moderatorului (doamnelor din celalalt studio), de ce nu a dat raspunsuri care sa convinga? " Va las pe dvs, d-le Ponta", asta e atitudine de viitor presedinte? Nici unul nu e bun, da' probabil o sa alegem raul mai putin rau.Eu as fi preferat ca macar din "cultura generala" sa il lase masca pe Ponta acolo, sa isi sustina punctul de vedere si sa arate lumii ca schimbarea promovata de el, vine cu un plan, vine cu anumite idei, vine sustinuta. Nu cred ca am pretins mult. Sper sa isi ia revansa azi, maine. Altfel, din pacate iese Ponta, si singura solutie va fi o noua revolutie.

Comment

• Orice dezbatere de genul ar trebui sa inceapa cu ''Leave all bullshit at the door!''.
      Dar fara bullshit, politica romaneasca nu poate exista.

La noi politica inseamna sa fii ales. Atat.
      Intre alegeri se petrece furaciunea, aia nu e politica.

Comment

• Da' Iohannis aseara n-a facut politica. El a fost ca un mielusel intr-o haita de lupi. Am impresia ca aseara s-a prezentat acolo fara acordul ACLului, altfel nu imi explic de ce nu s-a prezentat cu 2, 3 oameni din campania lui. A fost prea de tot, mai ales ca stimabilul Rares B. s-a vazut clar ca ii intinsese mai multe parghii acestuia, de care se putea agata usor si din care putea sa scoata la iveala subiecte cu care putea da, la propriu, cu Ponta de pamant. De ce nu a facut-o? Zici ca Ponta l-a pus acolo, ma jur. Sa stea momaie si sa zambeasca tamp...ala nu mai e bun simt deja, zic eu. Cand e in joc soarta unui popor intreg, viitorul tuturor (implicit al lui), nu poti sa fi impasibil la toate neregulile astea care trebuiau amintite aseara..

Asta e clar, da' din pacate "bullshitul" lui Ponta a fost mai voluminos, a aburit lumea cu date (majoritatea eronate), cu foi, carti de rugaciuni si alte cele.
        Last edited by 30_VLD; 12 November 2014, 16:06. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Asteptam glontul de argint.

Comment

• Iohanis e alt tip de om,de alta factura umana! Nu e scandalagiu, smenar, jepcar si tarabagiu! Problema e ca nu prinde la prostime! Norodu' vrea can-can, sange, gargara...etc!
            Ponta e un maidanez guraliv si posibil sa prinda la prosti, care sunt in numar tot mai mare!

Sent from my iPhone using Tapatalk
            Keep walking...

Comment

• Si azi labeunu tv se intalnesc cei doi,asa ca fiti pe faza!
              Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Originally posted by jonnie007 View Post
                Iohanis e alt tip de om,de alta factura umana! Nu e scandalagiu, smenar, jepcar si tarabagiu! Problema e ca nu prinde la prostime! Norodu' vrea can-can, sange, gargara...etc!
                Ponta e un maidanez guraliv si posibil sa prinda la prosti, care sunt in numar tot mai mare!

Tarabagiu)) Bine zis.
                Poporul trebuie sa aiba ceea ce merita!

Comment

• Degeaba suntem noi pe faza, ca milioanele de votati din mediul rural au TV-ul deschis pe Etno si Taraf, si-au aprins deja tigara cu bricheta rosie primita de la PSD, iar cand vor consulta ceasurile de 2 bani primite drept mita electorala, va fi prea tarziu sa mai indrepte un vot, vot pe care oricum il dau in necunostinta de cauza.
                  Important e sa le dea pomeni si sa nu ii puna sa plateasca impozitele si taxele neplatite de ani de zile, la primarie.

Comment

• 1 -1 A iesit al nostru din starea aia letargica

Mi-a placut faza cu cuponul de pensie, 4 lei!

Mr.K, hai sa nu gandim fatalist, ca milioanele alea de votanti nu tin toti cu Ponta, cate ceasuri o' da el. In plus, nici noi, astia putini nu suntem de ignorat. Intr-adevar, ti-e sila cand vezi pe ce criterii voteaza sustinatorii acelui personak, da' trebuie mobilizare pana in ultima clipa. Iohannis azi a inceput sa dea semne de redresare, a adus si el o fituica, un cupon, ceva.

Comment

• Mie mi-au placut pomenile electorale de 700 de lei de caciula pentru profesori . Sper sa piarda Ponta..

Comment

• Si 100 de lei alocatia doar pentru copiii alora de nu muncesc.

Comment

• Urla un derbedeu contemporan... "Iesi afara...Ponta ordinara!"

Keep walking...

Comment

• ati vazut ca presedintele INS a zis azi ca datele lui Puie Monta nu corespund realitatii ? dar cine sa auda ?! toti decrepitii si martalogii care ne baga cu p...a in beton ?

Comment

• Nu simti cresterea economica? Voteaza si o vei simti!

Comment

• Vad ca va amagiti cu povesti electorale, desi sustineti ca nu. Cu totii intrati in aceasta capcana din cate vad; crestere economica, cresteri salariale, mariri de pensii
                                Va recomand sa vedeti care sunt prerogativele unui PRESEDINTE.
                                Asa ca fapt divers; stiti cum se numeste Presedintele Germaniei? Fara gooagle; nici eu nu stiu.
                                Cam despre asta e vorba.
                                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google